Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S530
Cod produs
PQ326WXG-SC
Descriere
Aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat S530 este o componenta necesara utilajului tau. Sistemul hidraulic are nevoie de ea in cea mai buna varianta posibila. Avem in depozit un produs conceput din cele mai bune materiale posibile. Este cel care iti trebuie tie. Cand vine vorba de schimbul de componente, cu piesa cumparata de la noi nu ai cum sa gresesti. Ne alegem produsele one by one, nu trece niciun rebut ratacit. Suntem responsabili pentru calitatea utilajelor tale.

Daca cineva are senzatia ca viata unui antreprenor e stralucitoare, inseamna ca nu a ales canalul TV care trebuie. Kim Kardashian nu e antreprenor. Nu, niciodata. Uneori un antreprenor are atata treaba incat uneori uita cand e noapte si cand e dimineata. Pe el il intreaba beneficiarul daca exista posibilitatea de a termina contractul mai devreme cu doua luni, nu pe vreun invitat la Maruta. Si lui ii cade cate un Bobcat.  O cupla hidraulica. Dar un antreprenor are si noroc. Noroc ca ne cunoaste pe noi. El o sa vada de contract, poate reduce termenul de executie, noi ii asiguram forta de lucru.

Cupla hidraulica atasament Bobcat S530 sta de paza la poarta cetatii!
Aceasta cupla asigura imbinarea perfecta a furtunelor prevenind scurgerile de lichid tehnic in sistem. Este o componenta extrem de importanta. Poate parea neinsemnata dar ea previne, printre altele, riscul exploziilor, pentru ca lichidul tehnic al utilajelor poate fi inflamabil. Nu trebuie, sub nicio forma, sa “transpire” prin punctele de contact ale ei cu furtunele.

Consultanta de la distanta!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar face to face daca treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S530 cumparata de la noi este un element al sistemului hidraulic prelucrat cu mare grija si super fiabil. Poti avea in ea incredere deplina. Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Pentru acel “nu se stie niciodata”.

Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate ar fi aceasta. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Montajul este etapa finala a procesului, dar este importanta in functionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit al piesei insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si la un nivel de performanta ridicat.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura