Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S510
Cod produs
AD8NW3TL-SC
Descriere
Aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat S510 cumparata de la noi asigura o functionare sigura utilajului tau. Facem asta posibil pentru ca ne aprovizionam doar cu produse de la cele mai renumite fabrici din lume. Nu coboram standardul de calitate. Nu jucam in ligile inferioare. Ne dorim sa-ti oferim, pe langa paleta extrem de larga de piese de schimb, si siguranta ca acestea sunt din categoria celor de top. Faptul ca ai apelat la noi ne asigura ca suntem pe drumul cel bun.

Pentru ca utilajul tau sa lucreze la capacitate maxima ai nevoie sa ii faci, periodic, revizia. E ca un soi de examen medical anual. „Medicina muncii” este valabila si pentru masini. La ora de puricat, in mod cert se vor gasi piese uzate, sau deteriorate. Aceasta cupla poate fi una dintre ele, pentru ca este un obiect supus presiunii si reactiilor chimice in timpul exploatarii. Si mai pot fi si altele. Tot ce trebuie sa faci este sa faci un rezumat cu tot ce iti trebuie si sa plasezi comanda. Apeleaza cu incredere. Daca Bobcat e rau, il facem bine.

Cupla hidraulica atasament Bobcat S510 sta de paza la poarta cetatii!
Aceasta cupla asigura imbinarea perfecta a furtunelor prevenind scurgerile de lichid tehnic in sistem. Este o componenta extrem de importanta. Poate parea neinsemnata dar ea previne, printre altele, riscul exploziilor, pentru ca lichidul tehnic al utilajelor poate fi inflamabil. Nu trebuie, sub nicio forma, sa “transpire” prin punctele de contact ale ei cu furtunele.

Consultanta de la distanta!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar face to face daca treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S510 cumparata de la noi este un element al sistemului hidraulic prelucrat cu mare grija si super fiabil. Poti avea in ea incredere deplina. Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Pentru acel “nu se stie niciodata”.

Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate ar fi aceasta. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Montajul este etapa finala a procesului, dar este importanta in functionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit al piesei insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si la un nivel de performanta ridicat.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura