Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S450
Cod produs
LY2ADRPS-SC
Descriere
Utilajul tau se tine cu mainile de burtica? Striga “help!”? Poate fi una din situatiile neprevazute care apar in timpul lucrului. Pentru ca pe santier e ca pe planeta Marte. Frumos de departe, solicitant si periculos de aproape. Dar noi stim asta si suntem pregatiti. In depozitul nostru gasesti orice piesa de schimb este necesara utilajului tau, inclusiv aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat S450 noua. Tu tine aproape de masina si urmareste-o la lucru. Cand simti ca devine lenesa, noi avem solutia ca sa o reactivam.    

Piata in care lucram este o piata cu reguli bine stabilite. Nu este tocmai locul unde sa iti permiti greseli. Documentatiile tehnice sunt clare, termenele la fel, legislatia iti stabileste limitele. Suntem in competitie si luptam sa castigam respectul partenerilor nostri. Competitia ne arata unde suntem si ce trebuie sa facem ca sa fim mai buni. De aceea, urmarim permanent sa prezentam clientilor nostri o oferta tot mai bogata si sa ne respectam renumele. Alaturi de renumele clientilor nostri.

Cupla hidraulica atasament Bobcat S450 sta de paza la poarta cetatii!
Aceasta cupla asigura imbinarea perfecta a furtunelor prevenind scurgerile de lichid tehnic in sistem. Este o componenta extrem de importanta. Poate parea neinsemnata dar ea previne, printre altele, riscul exploziilor, pentru ca lichidul tehnic al utilajelor poate fi inflamabil. Nu trebuie, sub nicio forma, sa “transpire” prin punctele de contact ale ei cu furtunele.

Consultanta de la distanta!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar face to face daca treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S450 cumparata de la noi este un element al sistemului hidraulic prelucrat cu mare grija si super fiabil. Poti avea in ea incredere deplina. Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Pentru acel “nu se stie niciodata”.

Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate ar fi aceasta. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Montajul este etapa finala a procesului, dar este importanta in functionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit al piesei insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si la un nivel de performanta ridicat.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura