Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S205
Cod produs
OJT18UKF-SC
Out Of stock
Descriere
Avem un obiectiv inalt si motivant, si anume sa ajungem sa fim un depozit de prima optiune. Putem sa iti oferim orice piesa de schimb iti este necesara, inclusiv aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat S205 aflata deja pe rafturi. Partenerii nostri sunt tot mai multi, dovada ca devin eficienti in alegerile lor. Iar noi devenim tot mai buni. Si mai conectati la nevoile lor. Crestem impreuna in respectul lucrului bine facut.

Activitatea noastra nu are nicio legatura cu obisnuinta. Apar intotdeauna situatii noi care solicita solutii noi. In cea mai mare parte a zilelor, rutina sta la poarta, nu are pe unde sa intre. Si, totusi, unele lucruri nu se schimba niciodata. Cand suna telefonul se raspunde la primul apel. Cand primim mesaje pe site dam feedback pe loc. Apoi, colegii din depozit alearga precum Gabriela Szabo in zilele ei bune ca sa-ti expedieze piesa ceruta repede si in siguranta. Ne coordonam eforturile si activitatile astfel incat, cum spuneam, sa fim eficienti. Suntem eficienti pentru tine. Ca intotdeauna!

Cupla hidraulica atasament Bobcat S205 pune piedici piedicilor!
Prin furtunele utilajului tau circula non stop lichid tehnic. Fara o circulatie continua si la parametrii constanti, lucrul optim este imposibil. Cupla este o piesa vitala pentru sistemul hidraulic. Insa ar fi doar o piesa decorativa fara o cupla perfecta, care sa etanseze perfect imbinarea dintre furtune. Avem aceasta cupla, este de o calitate maxima.

Consultanta fara aroganta!
Azi e bine. Maine e bine. Poate si poimaine. Dar intr-o zi sigur te loveste necazul. Te lasa o piesa sau chiar utilajul intreg. Nu ii permite sa-ti intunece prematur ziua. Pentru ca nu ii permitem nici noi. Daca nu reusesti sa descoperi singur o solutie eficienta si rapida, o cauta baietii nostri detectivi. Avem o echipa foarte bine pregatita, gata sa sara in focul remedierii situatiei pentru tine. Totul gratuit. Suna cu incredere!

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S205 cumparata de la noi va ajunge insotita de toate actele necesare. Certificatul sau de garantie, care completeaza pachetul, este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate detaliile, ca sa poti beneficia la nevoie de ele.

Livram cupla hidraulica oriunde in tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs, cu posibilitatea verificarii continutului din colet. Poti verifica astfel starea in care componentele au ajuns la tine, inainte de a plati. Daca ti-e mai la indemana sa ridici pachetul direct din depozit, te asteptam pe la noi, la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montajul corect al piesei se reflecta direct in economia de timp si bani. Orienteaza-te, intotdeauna, catre specialistii din domeniu. Acestia stiu exact cum sa potriveasca piesa de schimb astfel incat sa nu se deterioreze prematur. Nu-ti lasa lucrarea pe mainile amatorilor de bacsisuri.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura