Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat 763

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 763
Cod produs
P0GREHFW-SC
Out Of stock
Descriere
De foarte multe ori clientii nostri vin sa cumpere piesa dorita direct din depozit. Fie cumpara o cupla hidraulica atasament Bobcat 763 fie un alt produs, nu vor pleca niciodata cu portbagajul masinii gol. Si nu numai cu atat. In plus, le punem langa pachetele cu piesele de schimb si un bonus - contactul unui mecanic bun de la ei din localitate.  Pana revine, colaboratorul nostru este deja disponibil, gata sa asigure montajul. ACN - Connecting people!

Fiecare zi este o suma de alegeri personale. Alegeri la mijlocul de transport cu care plecam spre office, alegeri pentru cele 20 de CV-uri pentru angajare care ne asteapta pe birou, alegeri pentru o iesire seara la cina, alegeri pentru a raspunde invitatiei la mai multe evenimente sociale. Printre sute de alegeri se poate gasi si alegerea unui partener. Unul serios si cu care sa faci bussines pe termen lung. Noi suntem o astfel de alegere. O alegere buna si reala. Fara ganduri ascunse. Corecti si operativi!

Cupla hidraulica atasament Bobcat 763 isi arata muschii!
Aceasta cupla se foloseste pentru conectarea diverselor accesorii folosite in sisteme, cum ar fi furtunele hidraulice. Este construita din materiale specifice. Datorita acestora raspunde foarte bine la atacurile chimice si corozive, prezentand o rezistenta si fiabilitate superioare.

Consultanta fara vacanta!
Business-ul industrial presupune echilibrul a mii de variabile si necunoscute. Una dintre ele este procesul de revizie&reparatii. Acesta presupune identificarea problemelor si achizitia de piese de schimb necesare. Este nevoie ca ele sa fie compatibile cu utilajul tau, sa beneficieze de un montaj corect, si, mai ales, sa fie insotite de toate informatiile legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent. Suna ca si cum ai suna acasa.

Este important ca impreuna cu aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat 763 tu sa primesti toata documentatia necesara. Si nu ne referim doar la facturi sau la documentele de transport. Ci si la certificatul de garantie pentru defectele de fabricatie care le va insoti. Este valabil 6 luni.

Livrarea pieselor noastre decurge operativ, rapid si in siguranta. Ca si cum ai turna linistit intr-un pahar cu apa. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat.  Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Ba chiar o poti ridica direct din depozit. Spune-ne numai cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Pentru a evita defectiunile neasteptate sau alte incidente neplacute, asigura-ti montajul cu piese de schimb doar cu specialistii din domeniu. Acestia stiu mai multe decat manuirea surubelnitei stea si, astfel, nu-ti vor face nefacute. Colegii nostri iti pot recomanda oricand unul. Avem o echipa de mecanici colaboratori competenta.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura