Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere antebrat-link pentru miniexcavator Bobcat E19

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 763Bobcat E19
Cod produs
47VIQ1DZ-RA
Out Of stock
Descriere
Bucsa prindere antebrat-link miniexcavator Bobcat E19 este o componenta dedicata utilajului tau, care propune caracteristici importante, precum fiabilitatea si durabilitatea, asa incat rulajul optim al masinariei tale sa fie cert. Bucsele, uneori numite lagare simple, bucse simple sau lagare cu manson, reduc frecarea dintre doua suprafete care aluneca una pe cealalta. Bucsa va izola spatiul dintre cele doua suprafete.

Produsul nostru de top este realizat pentru a intregi articulatia bratului utilajului tau. Aceasta componenta mititica face parte din categoria pieselor de schimb de uzura si va reduce frecarea dintre doua suprafete care aluneca una pe cealalta. Bucsa nu face altceva decat sa izoleze spatiul dintre cele doua suprafete.

Bucsa prindere antebrat-link miniexcavator Bobcat E19 este o componenta rezistenta!
Bucsa este un element relativ simplu, de suspensie, in general compus din doua tuburi, legate printr-un manson.

Consultanta gratuita - indrumari corecte!
Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet!! Bucsa prindere antebrat-link miniexcavator Bobcat E19 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Bucsa prindere antebrat-link pentru miniexcavator Bobcat E19 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Ca toata treaba sa fie perfecta, asigura-te ca montajul noii tale piese de schimb este realizat corect. Doar asa poti optimiza investitia si poti prelungi durata de viata a componentei instalate!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura