Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere antebrat-link pentru miniexcavator Bobcat E17

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E17
Cod produs
F0KLV16S-RA
Out Of stock
Descriere
Bucsele sunt piesele de schimb utilizate la imbinarea fusurilor arborilor, preluand, prin intermediul suprafetelor interioare, forte radiale, axiale sau combinate de la arbori si permitandu-le miscari de rotatie sau oscilatie.

In aceasta mare familie a bucselor intra o mare varietate de tipuri de bucse, rolul functional al acestora fiind specific fiecarui ansamblu din care acestea fac parte. Bucsa prindere antebrat-link  miniexcavator Bobcat E17 este un articol rezistent!

Acesta este dedicat bratului utilajului  tau! Pe masura ce socul sau vibratia se vor face cunoscute in rulajul unui utilaj, noi ajungem sa intelegem cat de importante sunt bucsele, aceste piese mici, dar cu rol vital!

Bucsa prindere antebrat-link miniexcavator Bobcat E17 este o piesa durabila!
Bucsa este un element relativ simplu, de suspensie, in general compus din doua tuburi, legate printr-un manson.

Consultanta gratuita - alegeri juste!
Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet!! Bucsa prindere antebrat-link pentru miniexcavator Bobcat E17 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Bucsa prindere antebrat-link pentru miniexcavator Bobcat E17 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Ca toata treaba sa fie perfecta, asigura-te ca montajul noii tale piese de schimb este realizat corect. Doar asa poti optimiza investitia si poti prelungi durata de viata a componentei instalate!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura