Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat-antebrat pentru miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Cod produs
E7KFGVU6-RA
Out Of stock
Descriere
Bucsele sunt niste componente de suspensie de mici dimensiuni, dar care au un rol foarte important in procesul de reducere a frecarii dintre piesele metalice ale vehiculului, dar vor juca un rol si in amortizarea vibratiilor in timpul exploatarii, tocmai pentru ca alte componente sa nu fie afectate. Dintre toate variantele din gama sa, aceasta bucsa prindere brat-antebrat miniexcavator Bobcat 322 este, de departe, cea mai buna alegere pentru utilajul tau!

Piesa noastra de schimb a fost realizata cu dedicatie pentru acest tip de utilaj, fiind, asadar, perfect compatibila cu acesta! Piesa de schimb propusa de noi intruneste cu succes toate caracteristicile calitatii, atat de necesare unui articol de schimb pentru vehiculul tau. Pe cat de mica in dimensiuni, pe atat de rezistenta si durabila!

Aceasta bucsa prindere brat-antebrat miniexcavator Bobcat 322 este o componenta certificata!
Bucsa este un element relativ simplu, de suspensie, in general compus din doua tuburi, legate printr-un manson.

Consultanta gratuita, alegeri faine!
Consilierea oferita de noi este una completa - de la variante optime si pana la solutii ingenioase, de la gestiune si pana la livrare, de la date tehnice si pana la produse de top, noi ne ocupam de tot!

Colaboreaza cu noi! Alege sa ai toata documentatia la dosar! O bucsa prindere brat-antebrat miniexcavator Bobcat 322 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Orice colet ce pleaca de la noi este manevrat si livrat cu maxima grija, dar si cu viteza! O bucsa prindere brat-antebrat miniexcavator Bobcat 322 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este cheia! Este o parte esentiala a inlocuirii unei componente vechi. In mod evident, nu e suficient sa alegi componenta potrivita, trebuie sa ii asiguri si un montaj corect! Dar, din fericire, avem cateva ponturi si in ceea ce priveste montajul pieselor noastre! Tu doar intreaba-ne!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura