Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat-antebrat pentru miniexcavator Bobcat 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 320
Cod produs
T7OAJXPV-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa prindere brat-antebrat miniexcavator Bobcat 320 este o componenta perfect compatibila cu utilajul tau, dedicata acestuia. Ea isi are locul in sistemul de fixare ce il cuprinde si pe boltul bratului vehiculului tau. Aceasta bucsa este produsul de care are nevoie utilajul tau? Atunci nu mai sta pe ganduri.

Cu atat mai mult cu cat stii ca alaturi de noi, solutiile sunt dintre cele mai bune, mereu raportate la topurile existente in piata. Acest produs de incredere te asteapta si se afla la o super oferta! Mai mult, apelandu-ne, vei descoperi o echipa faina, pro-activa si dornica sa iti cunoasca toate problemele, pentru a le rezolva cat mai rapid! Orice dificultate ai avea, ne luam angajamentul implicarii 100%!

Aceasta bucsa prindere brat-antebrat miniexcavator Bobcat 320 este un produs performant!
Bucsa este un element relativ simplu, de suspensie, in general compus din doua tuburi, legate printr-un manson. Aceasta bucsa este una dedicata bratului utilajului.

Consultanta gratuita - alegeri corecte!
Consilierea oferita de noi este una completa - de la variante optime si pana la solutii ingenioase, de la gestiune si pana la livrare, de la date tehnice si pana la produse de top, noi ne ocupam de tot!

Colaboreaza cu noi! Alege sa ai toata documentatia la dosar! O bucsa prindere brat-antebrat miniexcavator Bobcat 320 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Orice colet ce pleaca de la noi este manevrat si livrat cu maxima grija, dar si cu viteza! O bucsa prindere brat-antebrat pentru miniexcavator Bobcat 320 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul este cheia! Este o parte esentiala a inlocuirii unei componente vechi. In mod evident, nu e suficient sa alegi componenta potrivita, trebuie sa ii asiguri si un montaj corect! Dar, din fericire, avem cateva ponturi si in ceea ce priveste montajul pieselor noastre! Tu doar intreaba-ne!

• 30 x 35 x 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura