Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea Bobcat 6656250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6656250
Cod produs
RXTVYSI1-CD
Out Of stock
Descriere
De-i vreme buna ori vreme rea, o curea Bobcat 6656250 face ca totul sa iti mearga ca pe roate. Astfel tu poti savura linistit o noua zi in care stai relaxat stiind ca utilajul tau benefeciaza de cel mai bun tratament prin intermediul unei piese calitative.
Mai trebuie sa iti spunem ca te poti baza pe echipa noastra de profesionisti dedicati si pe depozitul nostru magic cand ai nevoie de ceva? Tu doar te gandesti la o piesa, iar ea este deja in depozitul nostru, iar apoi, cam cat ai clipi, ajunge la tine.

In depozitul nostru vei gasi tot ce ai nevoie, iar daca asta nu se intampla, atunci echipa noastra va face tot posibilul sa-ti puna un zambet pe fata. Chiar de-i plin ochi cu felurite piese, nu lasam nici macar praful magic sa se aseze pe ele. Poti fi sigur ca toate obiectele sunt pastrate in cele mai bune conditii, pentru ca tu si utilajul tau sa beneficiati de tot ce-i mai bun. Nu mai sta pe ganduri, ci stai pe pace - suntem aici!

O curea Bobcat 6656250 este magia ce face utilajele sa mearga!
Daca esti la inceput si te intrebi oare ce-o fi facand piesa pe care esti pe cale sa o cumperi, raspunsul e simplu. Aceasta conecteaza pompa hidraulica de coroana de volanta. Cu alte cuvinte, putem spune ca imprieteneste doua piese pentru a lucra armonios impreuna, dar nu oricum, ci pentru tine!

Nu esti sigur daca aceasta curea se potriveste utilajului tau?
Timpul este pretios si iti recomandam sa nu cumperi o piesa decat daca esti 100% sigur de potrivirea sa cu utilajul tau. Trebuie sa tii cont de personalitatea utilajului si sa achizitionezi ceva ce-i este pe plac. Tocmai de aceea, credem cu tarie ca serviciul nostru gratuit de consultanta poate fi de multe ori salvator. Ce mai astepti? Suna-ne, scrie-ne, iar noi iti raspundem la intrebari.

Dupa ce te-ai asigurat ca o curea Bobcat 6656250 este ceea ce ai nevoie, o vei cumpara. Apoi nu mai trebuie sa iti faci nicio grija, fiindca piesa detine, pe deasupra, si o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Vei primi certificatul si factura odata cu livrarea coletului.

Daca locuiesti prin preajma si vrei sa cunosti echipa noastra, te asteptam la sediu. Iar daca departarea ne desparte, nu va fi nici o problema! Trimitem piesa de care ai nevoie prin curier rapid, oriunde in tara, in 24 de ore.

Daca vrei ca piesa pe care o cumperi sa traiasca pana la adanci batraneti, atunci recomandam ca montajul acesteia sa se faca intr-un atelier de specialitate. Porneste cu dreptul in noua relatie!

Specificatii tehnice
L = 1570 mm
Doua randuri de dinti a cate 132 de dinti fiecare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura