Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Telescop pentru miniincarcator Bobcat T110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T110
Cod produs
E2IJ5ODK-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand esti la momentul achizitiei unei piese de schimb pentru utilajul tau, consulta obligatoriu un specialist. Iar cand spunem specialist nu ne referim la grupul de profitori din jurul tau. Ei nu au opinii, ci doar pareri. Si pe langa ele, tot soiul de idei prefacute in solutii optime pentru tine. Iti recomandam sa alegi un telescop miniincarcator Bobcat T110 nou, original, care sa ai un rezultat palpabil long term. Caci nu e fun sa schimbi aceeasi piesa de mai multe ori pe an, ci sa pui banii pe piesa de calitate, rezistenta si performanta. Asii sunt la noi.

Suntem simplu de gasit. Avem un loc atat de bun incat si daca te impiedici dai de ACN. Fie daca treci prin Jilava, fie daca te dai prin online. Indiferent cum ajungi aici, noi te intampinam bucurosi de oaspeti. Avem o memorie impresionanta in domeniul pieselor de schimb si al utilajelor. Iar asta ne da siguranta in a-ti oferi informatii corecte si piese de schimb compatibile. Si pentru ca servim si desert, iti oferim serviciul de consultanta gratuita. Degusta-l fara graba, e foarte bun.

Cu acest telescop miniincarcator Bobcat T110 scoatem castanele din foc!
Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le urmaresti daca vrei sa ai un telescop functional multa vreme de acum incolo. Astfel, trebuie sa il protejezi de: deteriorari mecanice, vopseluri, medii acide sau alcaline, particule de sudare, adezivi. Respecta sfatul acesta si nu-ti vei bate capul.

Consultanta ubergratuita!
Uneori iti doresti o minune. Nu este pe toate drumurile, dar sigur intalnesti una la noi. Mai exact la echipa noastra de consultanti tehnici. Care fac o adevarata dresura cu haitele neimblanzite de informatii. Ei le dreseaza, le ordoneaza si le pun sa lucreze pentru tine. Nu crezi? Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Acest telescop pentru miniincarcator Bobcat T110 cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Ascunsa intr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai renumite servicii de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montarea unei piese de schimb este un proces destul de migalos. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi in materie de mecanica. Asadar, cand iti parvine piesa, apeleaza doar la un specialist din domeniu, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura