Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura capac culbutori pentru excavator Volvo EW180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EW180
Cod produs
983QHFLV-D
Out Of stock
Descriere
Tu stii care este pasiunea utilajului tau? S-ar putea sa descoperi ca se gandeste, in secret, la o garnitura capac culbutori excavator Volvo EW180 speciala, cum este cea din depozitul nostru! Nu o sa iti recunoasca direct, dar o sa iti lase indicii! Ba o pata de ulei, ba mai scapa presiune…doar, doar o sa te prinzi! Daca nu ai timp de ghicitori, ia legatura cu noi! Ii vom descifra rapid mesajul si vom veni cu piesa castigatoare!

Produsele noastre sunt renumite pentru calitatea si rezistenta de care dau dovada!
Odata ce ai cunoscut serviciile noastre si piesele de top pe care le detinem in portofoliu, iti va fi greu sa te mai intorci la altceva! Nici nu iti recomandam! Utilajul tau e supus constant unei presiuni imense, atunci cand isi desfasoara activitatea, asa ca nu are rost sa faci rabat de la calitate! Are nevoie de cel mai bun tratament! Il gasesti mereu la noi! Contacteaza-ne!

Garnitura capac culbutori excavator Volvo EW180 etanseaza perfect, impiedicand scurgerile!

Piesele de schimb sunt indispensabile vietii utilajului tau! Buna lui functionare, cat si durata de folosinta a acestuia, depind de calitatea produselor si a timpului pe care decizi sa i-l aloci! O astfel de garnitura capac culbutori excavator Volvo EW180 a fost inzestrata cu puteri! Nu stii ce puteri? Iata:
- ofera o etansare perfecta a locului de montaj;
- nu permite pierderi de ulei si de presiune;
- impiedica contaminarea cu particule din afara motorului.
Daca esti nevoit sa demontezi capacul culbutorilor, iti recomandam sa inlocuiesti si garniturile atunci cand il remontezi!

Serviciile de top creeaza dependenta!

Stii sentimentul acela de confort si relaxare, pe care il simti atunci cand esti acasa sau printre cei mai buni prieteni? Ei bine, aceeasi senzatie te va incerca si atunci cand vei intra in contact cu noi! Avem solutia problemelor tale, de fiecare data si mereu un cuvant bun de spus, o indrumare, un sfat prietenesc! Ai linie directa catre noi! Serviciul nostru de consultanta gratuita are in spate o intreaga echipa fantastica, de oameni minutati, pregatiti sa te ajute cum stiu ei mai bine! Experienta vasta pe care o detinem, isi va spune cuvantul!

O astfel de garnitura capac culbutori excavator Volvo EW180 este o piesa respectabila, care nu vine neinsotita! O va acompania certificatul de garantie, care acopera o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Aceasta garnitura capac culbutori excavator Volvo EW180 poate fi comandata usor, la telefon sau pe site, prin intermediul formularului „cere oferta”. Termenul de livrare este fantastic, depasindu-ti orice asteptare! In aproximativ 24 de ore, piesa de schimb ajunge la destinatia oferita de tine, oriunde in tara. Serviciile de calitate creeaza dependenta!

Cu un sistem simplu de instalare, aceasta garnitura rupe gura targului! Se fixeaza manual pe capac, fara sa-ti dea batai de cap! Pentru un montaj optim, iti recomandam sa inlocuiesti si garniturile suruburilor ce strang capacul culbutorilor. Este important ca etansarea sa fie perfecta la toate punctele de legatura ale capacului!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura