Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura capac culbutori pentru autogreder O&K F156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K F156 F156A
Cod produs
J6AKCX1G-D
Out Of stock
Descriere
Stocul nostru se mareste constant! Pe langa acest aspect, noi piese ne trec mereu pragul, ramanand fascinate de incaperea impresionanta pe care le-o punem temporar la dispozitie, drept casa. Depozitul nostru este un loc pe care fiecare garnitura capac culbutori O&K F156 il paraseste cu regret, dar cu bucuria unui nou inceput, alaturi de un utilaj prietenos, langa care sa cunoasca performanta si succesul! Noi le sustinem parteneriatul si speram la o colaborare cat mai fructuoasa! Avem servicii de calitate inalta, asa ca nu ezita sa iei legatura cu noi!

Si cum vestile bune continua, aceasta garnitura este perfect compatibila si cu modelul O&K F156A!
Pentru orice detalii, stii ca te poti baza pe noi! Raspundem prompt si iti oferim toate informatiile de care ai nevoie! Bucura-te de serviciul nostru de consultanta! Nu percepem niciun cost pentru el si iti aduce numai beneficii!

O astfel de garnitura capac culbutori O&K F156 asteapta apelul tau!

Piesele de schimb sunt indispensabile vietii utilajului tau! Buna lui functionare, cat si durata de folosinta a acestuia, depind de calitatea produselor si a timpului pe care decizi sa i-l aloci! O astfel de garnitura capac culbutori pentru autogreder O&K F156 a fost inzestrata cu puteri! Nu stii ce puteri? Iata:

- ofera o etansare perfecta a locului de montaj;
- nu permite pierderi de ulei si de presiune;
- impiedica contaminarea cu particule din afara motorului.

Daca esti nevoit sa demontezi capacul culbutorilor, iti recomandam sa inlocuiesti si garniturile atunci cand il remontezi!

Te invitam in lumea noastra!

Stii sentimentul acela de confort si relaxare, pe care il simti atunci cand esti acasa sau printre cei mai buni prieteni? Ei bine, aceeasi senzatie te va incerca si atunci cand vei intra in contact cu noi! Avem solutia problemelor tale, de fiecare data, si mereu un cuvant bun de spus, o indrumare, un sfat prietenesc! Ai linie directa catre noi! Serviciul nostru de consultanta gratuita are in spate o intreaga echipa fantastica, de oameni minunati, pregatiti sa te ajute cum stiu ei mai bine! Experienta vasta pe care o detinem isi va spune cuvantul!

O astfel de garnitura capac culbutori autogreder O&K F156 este o piesa respectabila, care nu vine neinsotita! O va acompania certificatul de garantie, care acopera o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Aceasta garnitura capac culbutori O&K F156 poate fi comandata usor, la telefon sau pe site, prin intermediul formularului „cere oferta”. Termenul de livrare este fantastic, depasindu-ti orice asteptare! In aproximativ 24 de ore, piesa de schimb ajunge la destinatia oferita de tine, oriunde in tara. Serviciile de calitate creeaza dependenta!

Cu un sistem simplu de instalare, aceasta garnitura rupe gura targului! Se fixeaza manual pe capac, fara sa-ti dea batai de cap! Pentru un montaj optim, iti recomandam sa inlocuiesti si garniturile suruburilor ce strang capacul culbutorilor. Este important ca etansarea sa fie perfecta la toate punctele de legatura ale capacului!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura