Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura capac culbutori incarcator frontal O&K L15.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K L15.5
Cod produs
TN26CJY0-D
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam o garnitura capac culbutori incarcator O&K L15.5 deosebita! Ce are ea si nu are alta? Ei bine, este fabricata in ateliere de productie renumite, dintr-un material rezistent, fiind capabila sa-i ofere utilajului tau toata atentia si grija ei! Este originala si puternica! Nu ne incurcam cu piese slabe, ce nu pot sustine performanta excavatorului tau! Si asa ar trebui sa faci si tu! Ia-l ca pe un sfat de incredere, de la niste prieteni! Suntem specialisti in domeniu si ne implicam activ, zi de zi, pentru a-ti oferi cele mai bune produse si cele mai profesioniste servicii! Pentru noi nu e munca, e pasiune pura!

O asemenea garnitura iti face viata mai usoara, fiind perfect compatibila si cu modelul O&K L15.5B! Asadar, nu trebuie sa cauti prea mult!
La noi gasesti intotdeauna piesa minune, care ii va schimba soarta utilajului tau! Tot ce trebuie sa faci e sa ne cauti! Ne gasesti la telefon, iti raspundem si in scris sau ne putem cunoaste personal, la sediul nostru! Cum preferi, asa facem!

Cauti un produs deosebit pentru pierderile de ulei? Incearca aceasta garnitura capac culbutori incarcator O&K L15.5 de top!

Atunci cand montezi capacul de la culbutori pe chiulasa, ai nevoie de o garnitura capac culbutori incarcator O&K L15.5 ca cea din portofoliul nostru! Aceasta ajuta in moduri in care poate nici nu te astepti! De exemplu:
- etanseaza locul de montaj;
- impiedica pierderile de ulei si pe cele de presiune;
- nu permite contaminarea cu particule din afara motorului.

Proprietatile de etansare ale garniturii se reduc in timp, iar pierderile de ulei reprezinta primul semn ca aceasta necesita inlocuire. Ori de cate ori demontezi capacul culbutorilor, iti recomandam sa inlocuiesti si garniturile, atunci cand il remontezi.

Avem un depozit doldora de piese pe alese!
Toate gandurile noastre bune sunt indreptate catre tine si catre domeniul dificil in care activezi! Tot ele au dat viata serviciului nostru de consultanta, pregatit sa iti raspunda oricaror nedumeriri! Este gratuit si vine la pachet cu informatii valoroase despre utilaje si piese de schimb, astfel incat, ai toate motivele sa apelezi la el, ori de cate ori, o situatie o cere!

Ne place ca treaba sa fie bine facuta! Si pentru a ne asigura ca situatia nu ne scapa de sub control, trimitem o astfel de garnitura capac culbutori incarcator O&K L15.5 insotita de un certificat de garantie, pentru o perioada 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

O astfel de garnitura capac culbutori incarcator O&K L15.5 ca aceasta ajunge la tine ca gandul si ca vantul! Iti punem la dispozitie un termen magnific de livrare, care te va face sa intri in posesia piesei de schimb in aproximativ 24 de ore, indiferent de locatia in care te afli, in tara. Dupa preferinte, ne poti contacta telefonic, ne poti scrie folosind formularul „cere oferta” existent pe site sau ne poti face o vizita direct la sediu!

O astfel de piesa nu este complicata, cerand un montaj simplu, ce implica instalarea manuala a garniturii pe capac. Insa, pentru ca montajul sa fie optim, iti recomandam si inlocuirea garniturilor suruburilor ce strang capacul culbutorilor, pentru a asigura o buna etansare la toate punctele de legatura ale capacului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura