Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura capac culbutori pentru vindrover Case 8870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 8870
Cod produs
3YIFA2EH-D
Out Of stock
Descriere
Ne manifestam tot interesul fata de activitatea intensa pe care o desfasori, stiind cat de epuizanta poate deveni! Mai ales cand utilajul se impotmoleste si nu mai stii ce sa ii faci. Iti recomandam sa nu pierzi timpul cu rugaminti si nici sa-l impingi de la spate! Nu e timp de orgolii si lupte! Incearca sa-l intelegi si sa actionezi! Problema lui isi gaseste rapid rezolvarea la noi!

Identificam situatia si piesele necesare, mai repede decat te astepti! Si apoi, e doar o chestiune de timp pana cand vei intra in posesia produselor comandate! Aceasta garnitura capac culbutori vindrover Case 8870 va acorda o atentie deosebita utilajului tau, facand-l sa se simta ca un adevarat rege! Nu va avea de ales, decat sa lase supararile la o parte si sa se apuce de treaba!

Iar noi suntem aici mereu, pentru a-l sustine si pentru a-i oferi cele mai bune componente! Reinnoim permanent stocurile, astfel incat sa nu te trezesti “pe pana” cu nicio piesa de schimb! E de ajuns sa ne dai un apel si sa ne spui ce se intampla cu utilajul tau! De acolo ne ocupam noi, cum stim mai bine, dand de cap oricarei situatii problematice! Contacteaza-ne!

Garnitura capac culbutori vindrover Case 8870 - un produs special, a carui importanta nu trebuie ignorata!
Nu doar componentele de dimensiuni mari prezinta o importanta deosebita! Din contra, detaliile sunt cele care fac diferenta! O astfel de garnitura capac culbutori vindrover Case 8870 ajuta la o etansare perfecta a locului de montaj, a capacului de la culbutori pe chiulasa. O piesa ca aceasta, integra, nu va permite pierderi de ulei si nici de presiune. Mai mult, nu va permite nici contaminarea cu particule din afara motorului, un aspect de luat in seama!

Vei stii ca ai nevoie de o piesa noua daca:
• constati pierderi de ulei;
• daca ai demontat capacul culbutorilor.
Pentru remontarea capacului recomandam inlocuirea garniturilor!

Pentru o treaba facuta ca la carte, apeleaza la specialisti!
Informatiile pretioase de care ai nevoie pot fi accesate cu usurinta prin intermediul serviciului nostru de consultanta gratuita! Este un serviciu premium, cu care ne mandrim de fiecare data! Ai toata atentia noastra! Iti oferim suport pentru orice situatia neplacuta intampini cu utilajul tau! Vrei sa verifici compatibilitatea unei piese cu utilajul tau? Suna-ne!
Utilajul tau a tras pe dreapta? Ia legatura cu noi! O intreaga echipa asteapta apelul tau pentru a-si arata maiestria! Domeniul in care iti desfasori activitatea, este domeniul in care noi excelam! Nu ezita sa ne cauti!

Piesele noastre au personalitate puternica! De exemplu, aceasta garnitura capac culbutori vindrover Case 8870 este atat de incapatanata, incat nu vrea sa paraseasca depozitul fara certificatul ei de garantie, de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Mica, dar rapida! O astfel de garnitura capac culbutori vindrover Case 8870 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara! O banuim ca s-a inteles cu serviciul nostru rapid de livrare rapida! Contacteaza-ne la numerele de telefon de pe site sau scrie-ne! Imediat ce ai plasat comanda, piesa pleaca spre tine! Daca ai drum prin zona, poti sa o ridici direct de la sediu! Te asteptam!

Montajul nu cere marea cu sarea! Acesta se realizeaza usor! Tot ce trebuie sa faci, este sa instalezi manual piesa pe capac. Insa, pentru ca montajul sa fie optim, iti recomandam sa inlocuiesti si garniturile de la suruburile ce strang capacul culbutorilor. Astfel, vei asigura o buna etansare la toate punctele de legatura ale capacului. Un specialist va executa miscarea cat ai clipi!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura