Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Articulatie sferica comanda manete atasament Bobcat 8709

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 8709
Cod produs
GAI5PU82-SC
Out Of stock
Descriere
Lucrezi in cooperare cu alt antreprenor care detine un utilaj ca al tau. Ti se pare ca al lui e mult mai viguros si mult mai mobil la miscarile operationale. Ce-o fi frate? Iti spunem noi, tocmai a cumparat din depozitul nostru o articulatie sferica comanda manete atasament Bobcat 8709. Marfa! Asa ca nu-ti mai pune intrebari cu raspunsul cunoscut. Intra la noi pe site! Comand-o si tu. Vei vedea ca partenerul tau se va intreba cum de iti merge utilajul atat de bine.

Un prieten adevarat este cel care vine atunci cand ceilalti pleaca, ne-a spus odata, concluzionand povestea lui, un client. Avea un contract bun, oameni pregatiti, dar ce folos ca intr-o zi l-a lasat utilajul. Pur si simplu nu mai raspundea la comenzi. A sunat un prieten, disperat dupa o articulatie sferica, “N-am”, i-a raspuns acela grabit. “Te sun eu intr-o ora”, i-a spus alt prieten. Nu l-a sunat niciodata.
A intrat aproape fara speranta in online si ne-a gasit. Ne-a scris. In 24 de ore avea si piesa, avea mecanicul. Si, cel mai mult, cand vrea sa bea o cafea cu cineva cu care sa aiba placere, cand vrea sa o bea cu un prieten, vine la noi. Noi venim si nu mai plecam!

Articulatie sferica comanda manete atasament Bobcat 8709 sau, intr-un cuvant, mobilitate!
Aceasta piesa are rolul de a asigura mobilitatea utilajului, fiind direct raspunzatoare de toate actiunile ei de inaintare si operare. Totodata, ea este elementul de legatura dintre operator si masina. Este foarte important ca aceasta articulatie sa functioneze in parametri normali, altfel utilajul tau va fi de neoprit, ceea ce nu este intotdeauna bine. Mai bine sa o faca frana decat vreun zid.

Cere un lucru, primesti mai multe!
Daca esti foarte pregatit e foarte simplu, poti comanda direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Totusi, daca iti trebuie mai multe informatii, apeleaza la consilierii nostri tehnici. Sunt empatici si operativi. Iti vor spune tot ce este relevant ca sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Intreaga consultanta este gratuita.

Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, aceasta articulatie sferica comanda manete pentru atasament Bobcat 8709 a fost conceputa pentru conditii deosebite de exploatare. Totusi, vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Aceasta piesa trebuie sa ajunga urgent la tine. Este teorema pe care noi urmeaza sa o demonstram. Asadar: impachetam, punem la curier, acesta zboara catre tine, a doua zi iti bate la usa, verificati impreuna pachetul, ii platesti rambursul… fericirea are chipul tau. Sa stii ca poti ridica produsul direct de la depozit. Cum doresti. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Un utilaj bun poate fi reparat si dotat cu o piesa de schimb buna doar de un mecanic la fel de bun. Daca ai doar piesa dar nu si mecanicul, iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e gata.

Specificatii tehnice
• 8,3x43mm
• 9,2x23mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura