Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Articulatie sferica amortizoare manete pentru Bobcat T770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T770
Cod produs
VJU6I145-SC
Out Of stock
Descriere
Forta cu care utilajul tau isi executa lucrarile si capacitatea lui de a ”tine la tavaleala” depind de toate piesele din interiorul sau. Daca acestea sunt functionale, compatibile si montate corect, utilajul va merge neabatut pe drumul lui, fluierand cantece muncitoresti. Iar cand vei avea nevoie sa schimbi, alege aceasta articulatie sferica amortizoare manete miniincarcator Bobcat T770 si vei observa cum Bobcat cel voinic va functiona la fel ca atunci cand era mic.

Nu renunta niciodata la obiectivele tale. Pana la urma este oglinda afacerii tale, e tot ce ai, tot ce te defineste in raport cu propriul business. Daca obiectivul tau este sa ajungi intre stele, lupta pentru el. Caci uneori, in afacerea asta, e ca si cum te-ai lupta cu gravitatia, atat de greu este. Sa stii ca nu esti singur pe lume. Suntem si noi, cu obiectivele noastre, cu lupta de a le vedea implinite. Si care sunt compatibile cu obiectivele tale. Daca ne unim fortele, nimic nu ne poate sta in cale. Mergem mai departe!

Aceasta articulatie sferica amortizoare manete miniincarcator Bobcat T770 o iei ca sa fie bine!
De regula suntem atat de implicati in business-ul nostru incat, uneori, ignoram sa facem un simplu check al functionarii pieselor importante sau al gradului lor de uzura. Daca sunt luate din pripa toate disfunctiile pot fi indreptate. Si nu se va ajunge la un colaps total al masinii. Trebuie doar putina atentie. Foarte putina.

Consultanta performanta!
Inca de la inceput, ne-am imaginat un serviciu de consultanta extrem de profi si, mai ales, sa fie oferit fara costuri. Putem sa iti dam cele mai bune solutii atunci cand te afli cu utilajul pe dreapta. Contacteaza-ne cu incredere! Facem ca totul sa fie simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Poti sa contezi pe asta!

Aceasta articulatie sferica amortizoare manete pentru miniincarcator Bobcat T770 nu soseste singura. Vei gasi in pachet alaturi si un certificat de garantie. Acesta are rolul de a acoperi riscul defectiunilor din fabrica. Este valabil 6 luni.

Daca te-ai hotarat sa cumperi de la noi, vorbeste cu unul dintre consultanti sau completeaza cererea de pe site. Ne vom grabi sa iti expediem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam la sediul nostru, de unde le poti ridica personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Suntem deschisi pentru orice varianta.

Montajul piesei de schimb este foarte important pentru de acesta depinde o exploatare eficienta si pe termen lung. Nu lasa la rubrica “diverse” aceasta etapa. Daca nu te descurci, cere cu incredere contacte de la consultantii nostri, ei iti vor spune ce sa faci. Urmeaza-le sfatul si apeleaza la serviciile unor profesionisti cu experienta. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice
• 8,3x43mm
• 9,2x23mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura