Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Articulatie sferica amortizoare manete pentru Bobcat S630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S630
Cod produs
ADJ49EYV-SC
Out Of stock
Descriere
Ajunge ca aceasta articulatie sferica amortizoare manete miniincarcator Bobcat S630 sa se uzeze si ramai cu lucrarea in aer. Sistemul hidraulic cade si, odata cu el, toate functiile sale, mai ales cele de mobilitate si inaintare. Si iti cade si tie moralul. Cad cam toate. Dar noi avem inlocuitoarea perfecta. Este originala si are cel mai bun pret. Hai sa rezolvam problema, pana nu apare alta. Suna-ne!

Nimic nu este imposibil atunci cand iti doresti sa ajungi la tinta pe care ti-ai propus-o. Si nu e un vers dintr-o piesa pop, este realitatea vie atunci cand ne alegi pe noi. Pentru colegii nostri consultanti tehnici, nu mai exista limite. Nu exista piesa pe care sa nu o cunoasca. Daca utilajul tau s-a defectat, poti fi sigur ca undeva in lumea asta larga exista si piesa de care ai nevoie. Si poti fi sigur ca, daca inca nu o avem, facem imposibilul ca sa ti-o aducem. Nimic nu este imposibil atunci cand iti doresti sa ajungi la tinta pe care ti-ai propus-o.

O articulatie sferica amortizoare manete miniincarcator Bobcat S630 este un produs premium!
De foarte multe ori suntem atat de prinsi in hatisurile business-ului nostru incat uitam sa verificam functionarea pieselor sau gradul lor de uzura. Desi nu poate genera defectiuni fundamental ireparabile este bine sa tii cont, totusi, ca starea improprie de functionare a articulatiei poate conduce la un serviciu ineficient a utilajului.

Ti-am dat beep!
Nu ajunge sa ai piese bune. Caci mai sunt si altii care le au. Daca esti bun devii model. Dar ca sa ramai acolo trebuie sa ai intotdeauna acel plus, avantajul competitiv. La noi acesta este un serviciu de consultanta tehnica unic, cum nicaieri altul. Primesti sfaturi legate de natura problemei tehnice, de modelul piesei compatibile cu utilajul tau, chiar si recomandarea unor mecanici profesionisti. Si toate acestea, retine, gratuit.

Cumpara cu incredere de la noi aceasta articulatie sferica amortizoare manete pentru miniincarcator Bobcat S630. Este o piesa incantatoare prin calitatile ei. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrarea este o etapa importanta a procesului de achizitie, pe care nu am scapat-o din vedere! Lucram cu firme de curierat foarte bune, piesa ta ajunge in maxim 24 de ore. Desigur, poti sa ne vizitezi personal la sediul nostru pentru a ridica produsele dorite. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montajul este o actiune extrem de importanta, si influenteaza bunului mers al utilajului tau. Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru utilajele tale asigura-te ca ai omul care sa iti faca montajul. Daca nu ai unul, solicita-ne noua un contact. Cunoastem o multime, in toata tara. Va aducem impreuna cat ai spune Bobcat.

Specificatii tehnice

• 8,3x43mm
• 9,2x23mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura