Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Articulatie sferica amortizoare manete pentru Bobcat S220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S220
Cod produs
IUY6OL4X-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta articulatie sferica amortizoare manete miniincarcator Bobcat S220 nu este defel costisitoare, daca executi schimbul la timp. Daca tragi de cea veche pana cand masina o ia dreapta cand tu actionezi stanga, nu te mira cat o sa te coste nu o reparatie, ci mai multe. Putina grija fata de utilajul tau este ca lingurita de miere astfel incat ceaiul sa aiba gustul ca la mama acasa. Nu-l neglija. Si nu-l jigni cu piese de pe la diversi trotuar-isti. Nu functioneaza. Cauta-ne pana nu este prea tarziu. Rezolvam!

Echipa noastra de consultanti este pregatita si este in masura sa iti faca recomandari astfel incat sa iei decizia cea mai buna. Ei stiu exact ce iti trebuie, stiu ce piesa este compatibila cu utilajul tau, stiu sa-ti ofere si masuri de preventie in exploatare ca sa nu mai patesti necazuri tehnice nedorite. Privesc intreg procesul in integralitatea lui de aceea solutiile lor nu pot da gres. Ai nevoie de ei. Primeste cu incredere experienta lor, mai ales ca toate consultatiile sunt gratuite. Intre timp noi pregatim coletul.

Aceasta articulatie sferica amortizoare manete miniincarcator Bobcat S220 face treaba buna!
Fiind o piesa de categoria celor mobile si care face ca subansamblele sa capete fluenta si lejeritate in actiunea lor, e bine sa beneficieze de revizii periodice. Este adevarat, este construita din oteluri speciale, avand o rezistenta sporita si fiabilitate foarte buna. Dar nimic nu exista perfect sau vesnic. Exista doar responsabilitate pentru parcul de masini si sanatatea lor.

Vreau o minune!
Dar cine nu vrea? De pilda si utilajul tau. La oameni uneori iese, alteori nu. La masini, insa, este posibil mai intotdeauna. Si, cu precadere, daca apelezi la colegii nostri, consultantii tehnici. Ei stiu. Ei iti spun. Ei iti recomanda. Ei te pun pe drumul cel drept. Sfaturile lor sunt gratuite pentru ca minunile nu suporta costuri, ci doar putina atentie. Suna-i! Cere-le o minune!

Aceasta articulatie sferica amortizoare manete pentru miniincarcator Bobcat S220 cumparata de la noi vine insotita si de o portie mare de incredere. Materializata printr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai renumite servicii de curierat. Sunt si ei parteneri de incredere. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montarea unei piese de schimb este un proces destul de specific. Nu este pentru oricine poarta o basca, un halat si o ruleta in buzunar. Asadar cand iti parvine piesa, apeleaza doar la un specialist din domeniu, unul care are doua maini drepte. La nevoie ti-l recomandam noi. Oriunde de-ai afla in tara. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice
• 8,3x43mm
• 9,2x23mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura