Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea Bobcat 7248734

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7248734
Cod produs
AY7GMOJ0-RA
Out Of stock
Descriere
Sunt multe de luat in considerare atunci cand planifici achizitia componentelor optime dedicate motorului utilajului tau, cu atat mai mult cele ale alimentarii pompei hidraulice profesionale pentru utilajul tau, cum ar fi costul, cerintele de putere si rezistenta, printre multe alte variabile. Noi te indrumam direct catre piese in care poti avea incredere ca nu te lasa la greu: aceasta curea Bobcat 7248734 este sursa principala de energie. Spunem acest lucru in sensul ca doar ea poate transmite puterea de la motor catre pompa hidraulica. Piesa noastra este o alternativa durabila si fiabila. Daca te-ai hotarat asupra urmatoarei achizitii, una ce va deservi buna functionare a utilajului tau, in lumea ta se vor intampla lucruri dintre cele mai faine: utilajul tau va rula perfect, pentru vreme indelungata, iar tu il vei putea exploata ori de cate ori vei avea nevoie!

O curea Bobcat 7248734 este o componenta rezistenta!
Componenta noastra de top semnata Bobcat asigura transmiterea puterii de la motor la pompa hidraulica.

Produsele noastre sunt dintre cele mai bune!
Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Aceasta curea Bobcat 7248734 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! O astfel de curea Bobcat 7248734 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta componenta pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Curea cu 7 caneluri
• Latime: 25 mm
• Lungime: 1195 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura