Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura Bobcat 7031367

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7031367
Cod produs
POZGVT9M-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta garnitura Bobcat 7031367 reprezinta o alegere excelenta pentru utilajul tau. Si poti sa ne crezi pe cuvant. Este conceputa inteligent din materiale de cea mai buna calitate, ce nu permit uzura prematura. Se va potrivi ca unsa distribuitorului. Fiind o piesa de schimb din categoria celor pentru motor, cel care este cel mai exploatat, alege intotdeauna un produs premium. Alege si cumpara de la noi. Iti garantam ca vei fi multumit.

Asa, privind din avion, activitatea noastra din depozit poate parea una rutinata, la limita plictisului. Coboara insa un pic la sol si tine-te bine, pentru s-ar putea sa te ia ameteala. Activitatea unui depozit de piese de schimb este plina de dinamism, de incercari si de neprevazut. Sunt atatea utilaje in functiune, atatea piese care lucreaza impreuna si atatea situatii in care acestea cedeaza, atatia nervi, atatea temeri. Iar noi trebuie sa facem ordine in aceasta nebunie. Si o facem la mare arta. Pentru ca suntem pregatiti pentru orice. Este un lucru care ne defineste.

Garnitura Bobcat 7031367 incordeaza muschii utilajului!
Piesa aceasta apartine unei parti din utilaj extrem de solicitata. Mai ales ca face corp comun cu distribuitorul, adica “aorta” hidraulica, aceea care leaga motorul de sistem, controland miscarea lichidului in interiorul acestuia. O garnitura penetrabila poate genera scurgeri. Specialistii vorbesc de riscuri de explozie in cazul unui distribuitor hidraulic nefunctional.

Sfatul nostru bate, bate pentru tine!
Nu ezita sa ii contactezi pe consultantii nostri atunci cand doare. Vei primi de la ei un sprijin cu adevarat folositor si, in plus, complet gratuit. Te vor indemna sa-ti cunosti mai bine utilajul si felul in care acesta ar trebui exploatat si intretinut. Fiecare utilaj are structura lui specifica si trebuie sa-i oferi atentia cuvenita. Avem idei multe, avem idei bune. Nu te costa nimic, doar un apel.

Aceasta garnitura Bobcat 7031367 cumparata de la noi beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectiuni de fabricatie. Asigura-te sa nu fie montata gresit de vreun amator gasit prin curte, pentru ca aceasta situatie genereaza costuri.

Odata ce comanda a fost confirmata, piesa mult dorita ajunge la destinatie in maxim 24 de ore, indiferent in ce regiune a tarii te afli. Vei plati doar dupa ce intri in posesia produsului. Lucram cu firme de curierat serioase si operative. Bineinteles, daca ai drum prin Bucuresti sau prin apropiere, poti ridica garnitura chiar din depozitul nostru. Spune-ne doar cum ti-e mai ok, si te invitam sa utilizezi datele din contact.

Orice consultant serios iti va recomanda sa lasi efectuarea montajului pe mana unui mecanic calificat. Poti alege unul dintre mecanicii cu care colaboram. Ajunge sa il solicitam si va ajunge imediat la locul unde se afla utilajul, chiar si pentru interventii complexe. Daca e necesar, putem trimite chiar un atelier mobil. Nu te lasam asa.

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura