Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson radiator pentru miniincarcator Bobcat 7753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7753
Cod produs
YMKJDVQ1-SC
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un buson nou, unul care sa se impace cu motorul utilajului tau. Atunci cand descoperi ca aceasta piesa s-a defectat este clar ca trebuie s-o inlocuiesti. Si este si mai clar ca nu cu orice piesa gasita de imprumut pe la vreun atelier clandestin. Caci nu functioneaza. Acest buson radiator miniincarcator Bobcat 7753 se gaseste la noi in cea mai performanta varianta a sa. Apasa pe butonul “on” si piesa este gata de livrare.

Bine ai venit la grupa de elita a facultatii de solutii tehnice pentru utilajele tale. „Studentii” nostri consultanti stiu totul despre ele si iti ofera la nevoie tot suportul. Un simplu apel si primesti cea mai buna informatie, cea mai buna recomandare si, la final, cea mai buna piesa. Iar daca ai nevoie si de un mecanic, ei iti pot recomanda cei mai buni specialisti. Nota 10 la examen!

Buson radiator miniincarcator Bobcat 7753 - vesnic tanar!
Este destul de dificil de identificat o defectiune a busonului radiatorului si, din cauza problemelor de functionare ale acestuia, pot aparea adesea probleme grave la unitatea motorului. Totusi, daca sub capota isi face simtita prezenta fumul, atunci avem un simptom evident. La fel si mirosul de ulei incins in cabina. Luati problema din pripa pentru a nu se agrava.

No 1 across the nation
Consultantii nostri sunt pregatiti in orice moment sa te ajute. Cunostintele lor se adauga unui depozit foarte bine aprovizionat. Preturile pieselor de schimb sunt competitive - oferta atractiva. Iar serviciul nostru de consultanta este gratuit. Noi iti oferim:
• Identificare corecta a solutiei problemei
• Orientare catre nevoile tale legate de calitate, pret si viteza de executie
• Solutii personalizate
• Recomandari verificate pentru montaj

Acest buson radiator pentru miniincarcator Bobcat 7753 cumparat de la noi este un produs absolut nou. Desigur si original. Poate ascunde, fireste foarte rar, un viciu de fabricatie care sa il faca nefunctional. De aceea iti vom trimite si un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie valabil 6 luni de zile.

Livram oriunde in tara, in orice colt. Comada se face simplu, fie telefonic fie scriindu-ne. Piesa solicitata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia e hurry, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montajul poate fi, fie o simpla operatie cu final fericit, fie un esec total. Aceasta depinde de cat de serios tratezi aceasta etapa. Te sfatuim sa eviti improvizatiile, chiar daca esti tentat sa le faci. Nu stii niciodata ce iese, dar aproape intotdeauna nimic bun. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, trimitem noi.

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 51x38mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura