Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru miniincarcator Bobcat T550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
SATF60G4-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de simering miniincarcator Bobcat T550 are un rol important in etansare. Simeringul este o garnitura elastica de etansare care se monteaza cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Nu stii cum sa instalezi corect un simering? Ce ai zice sa arunci o intrebare consultantilor nostri?  Acestia iti pot spune ca, apeland la ajutorul sculelor si dispozitivelor potrivite, asigurandu-te ca la instalare unghiul dintre simering si ax este drept, faci treaba buna.
Monteaza simeringul astfel incat acesta si axul sa fie concentrice. Nu instala niciodata simeringul pe un ax oval. Poti afla inca si mai multe informatii, dar, mai ales, te poti asigura ca piesa este perfect compatibila cu utilajul tau foarte simplu! Apeleaza la suportul specialistilor nostri!

Un simering miniincarcator Bobcat T550 este un articol performant!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Consultanta gratuita te sprijina!
Noi chiar asta propunem: o consultanta gratuita, un acces nelimitat si neingradit la informatii si suport pentru clientii nostri, pas cu pas! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat!

Garantie
Garantia achizitiei facute este un must have! Un simering miniincarcator Bobcat T550 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Noi oferim cele mai rapide si sigure livrari ale produselor ce pleaca din depozitul nostru! Un simering pentru miniincarcator Bobcat T550 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montaj
Iti recomandam cu fermitate sa te asiguri ca montajul pieselor de schimb achizitionate este executat corect. Doar in acest fel te vei putea bucura de rezultatele produselor pentru utilajele tale!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura