Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru miniincarcator Bobcat T300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
VY5C1O37-RA
Out Of stock
Descriere
Daca astepti momentul potrivit pentru a achizitiona acest simering miniincarcator Bobcat T300 te intrec altii care nu stau pe ganduri, ci trec la fapte! Un mare creator de uzine spunea ca, cel mai probabil, motivul pentru care atata lume este multumita de vehiculele realizate, consta in faptul ca ei, inginerii, nu sunt niciodata multumiti. Leaderii de afaceri de succes proiecteaza o viziune, o articuleaza, o poseda cu pasiune si o duc spre completare fara oprire. Asta se intampla, o stim cu totii, si la Bobcat.
Oamenii astia nu se lasa pana nu produc articole de top, capabile sa reziste cu succes in fata tuturor exploatarilor! Indrazneste sa accesezi produse de top, de calitate superioara, stabile si performante. Doar asa iti vei asigura succesul in afacere!

Un simering miniincarcator Bobcat T300 este un produs de top!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Consultanta gratuita oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Un simering miniincarcator Bobcat T300 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un simering pentru miniincarcator Bobcat T300 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura