Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru miniincarcator Bobcat T250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
LCMEJG0W-RA
Out Of stock
Descriere
Afacerea este intotdeauna o lupta. Intotdeauna exista obstacole si competitori. Nu exista niciodata un drum deschis, simplu. Orice mare reusita a fost obtinuta prin lupta. Cei care reusesc sunt putinii oameni care detin ambitia si vointa sa se dezvolte. Imbratisaza si tu evolutia tehnologica, achizitionand acest simering miniincarcator Bobcat T250 care este un produs fiabil, rezistent, care te asteapta sa il accesezi.
Avand la baza cele mai bune materii prime, el isi ia angajamentul rezistentei. Recomandarile pe care le facem sunt dintre cele mai inspirate, produsele noastre demonstrand calitate, fiabilitate si rezistenta. Un simering se va dovedi a fi o piesa cu adevarat necesara pentru utilajul pe care tu il administrezi!

Un simering miniincarcator Bobcat T250 este un produs grozav!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Un partener de incredere este o sansa la reusita!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Un simering miniincarcator Bobcat T250 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un simering pentru miniincarcator Bobcat T250 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura