Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru miniincarcator Bobcat T200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
6DMVH1UZ-RA
Out Of stock
Descriere
Un simering miniincarcator Bobcat T200 este o alegere buna, fiind o piesa executata de producatorul de top al domeniului. Aceasta garnitura elastica de etansare se monteaza cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Piesa este fabricata din materiale atat de durabile, incat, devine o componenta de baza din zona produselor de transmisie. Un simering va etansa perfect, tinand impuritatile la exterior si lichidul de lubrifiere la interior.
Cum alegi simeringul potrivit? Consultantii nostri au toate raspunsurile! Alegerea acestei piese trebuie facuta luandu-se in calcul parametri precum mediul de etansare, presiunea, temperatura la care va fi supusa piesa, dar nu in ultimul rand dimensiunile: latime, diametru exterior, diametru interior. Consultantii nostri iti vor oferi toate informatiile necesare!

Un simering miniincarcator Bobcat T200 este un produs excelent!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Cele mai bune si fiabile produse la un click distanta!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Un simering miniincarcator Bobcat T200 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un simering pentru miniincarcator Bobcat T200 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura