Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering variator senila pentru miniincarcator Bobcat 444M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 444M
Cod produs
ZAEHSOJP-RA
Out Of stock
Descriere
Acest simering variator senila miniincarcator Bobcat 444M este un produs pe care il gasesti in depozitul nostru, de calitate, fabricat la cele mai inalte standarde! Piesa noastra performanta este fabricata in uzinele originale Bobcat, asa incat tu poti achizitiona un produs ce poarta cu sine semnatura calitatii! Acest produs este executat din cele mai bune materiale, pentru un plus al rezistentei! Vehiculul tau are nevoie de astfel de piese de transmisie, asa ca ofera-i acestuia suportul si mentenanta de care el are nevoie!

Aceasta componenta este, in fapt, garnitura elastica de etansare ce va proteja organe importante ale miniincarcatorului tau, facand o bariera stabila intre acestea si impuritatile sau praful din mediu. Este important pentru tine sa ai la dispozitie articole de incredere si de aceea iti vom prezenta gama completa de piese de cea mai inalta calitate, chiar aici, la noi!

Un simering variator senila miniincarcator Bobcat 444M este un produs atat de necesar!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Un pachet de servicii optim!
Tu stii deja ca nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un simering variator senila miniincarcator Bobcat 444M vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! Un simering variator senila pentru miniincarcator Bobcat 444M este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura