Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cheie pentru incarcator telescopic Bobcat V623

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat V623
Cod produs
O0F7H29T-SC
Out Of stock
Descriere
La cate ai pe cap, ultima ta problema este contactul de pornire, dar aceasta este destul de comuna. Tot bagi cheia si pornesti, zi de zi, la un moment dat se uzeaza. Si nu-ti mai preia comenzile, iar motorul nu stie ce vrei. “What’s up man!”, ti-ar striga furios. Chichita este acest contact cheie incarcator telescopic Bobcat V623 si trebuie sa o rezolvi repede ca sa-ti calmezi prietenul motor. Abia cand se incalzise si el. Nu sta pe ganduri, suna-ne acum, ca sa avem timp sa rezolvam treaba operativ. Nice and clean.

Acordam o atentie deosebita clientilor nostri si utilajelor lor. Faptul ca sanatatea parcului de masini este scopul business-ului nostru este important, desigur, dar secundar. Ne intereseaza cel mai mult daca am raspuns la timp solicitarii, daca am facut-o profesionist si daca am oferit solutia cea mai nimerita. Ne intereseaza satisfactia clientilor pentru ca relatia noastra este una umana inainte de toate.

Pentru ca daca se intalneste munte cu munte, fara indoiala ca se intalnesc si oamenii. Si atunci e minunat sa iti stranga mana si nu sa priveasca in alta parte. Lucram pentru strangerea ta de mana, ne face o mare placere. Face toti banii.

Contact cheie incarcator telescopic Bobcat V623 - o piesa sigura!

Aceasta componenta este scanteia ce da viata intregului angrenaj. Este, daca vrei, un comutator din sistemul de control al unui vehicul care activeaza principalele sisteme electrice ale acestuia, inclusiv accesoriile electrice. Este desteptatorul de la ora 7 care te trezeste dintr-un vis cu lumi de basm si vacante vesnice.

Suport tehnic smart gratuit!
Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui. Una daca e mai slaba calitativ sau un model nepotrivit si ai muncit degeaba. De aceea, poate, ai nevoie si de informatii corecte care sa iti arate solutia optima. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita si te scuteste de astfel de neplaceri.

Noi iti oferim toata documentatia necesara. Nu iti trimitem sub nicio forma acest contact cheie pentru incarcator telescopic Bobcat V623 fara actele lui de identitate. Vine si cu un “certificat de sanatate” - o garantie pentru defecte de fabricatie pentru 6 luni.

Sunt posibilitati nelimitate de livrare. Te asiguram ca avem acces la toate. Fie soliciti expeditia printr-un curier, fie alegi sa ridici produsul de la depozit. Fie orice legal altceva. Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Un montaj ca la carte face ca utilajul tau sa functioneze ireprosabil. Apeleaza, asadar, la un specialist care sa ti-l asigure si nu incerca neaparat sa il efectuezi singur. Joaca de-a electromecanica uneori costa. Pastreaza banii pentru alte costuri.

Specificatii tehnice
• 10 pini
• 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura