Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S630
Cod produs
P6DIAE2C-SC
Out Of stock
Descriere
Ajunge ca ce aveai deja montat, o curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S630 - sa se rupa si ramai cu lucrarea in aer. Sistemul hidraulic cade si, odata cu el, toate functiile sale. Si iti cade si tie moralul. Cad cam toate. Dar noi avem inlocuitoarea perfecta. Este originala si are cel mai bun pret. Hai sa rezolvam problema, pana nu apare alta. Suna-ne!

Poate suna a bit strange, dar ne plac situatiile care ne solicita la maxim. Pana la urma, iti verifici calitatea in situatiile limita, atunci cand problema pare de neinvins, cand te preseaza timpul, clientul, neprietenosul target. Atunci isi face loc profesionistul din tine. Cand toate informatiile pe care le-ai acumulat in timp, toate experientele si creativitatea se aduna si lucreaza cu si pentru tine. Si pentru momentul cand se aprinde becul cu indicativul „evrika!”. In orice facem punem si un pic de pasiune. Si totul va fi bine.

De ce o astfel de curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S630 si nu alta?
Desi este o componenta importanta pentru functionarea utilajelor, instalarea ei nu presupune un buget de cheltuit. Cu putina pricepere o poate inlocui chiar operatorul tau. Ea este astfel conceputa incat sa fie usor de montat si are un acces facil in cazul unei interventii.

Reusesti daca ne intrebi!
De la noi nu obtii doar o piesa de schimb, ci si recomandari valide pentru intretinerea ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Restul este gratuit.

Cumpara cu incredere de la noi aceasta curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S630. Nu ai cum sa dai gres pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Echipa noastra face toate diligentele pentru a expedia cat mai repede, astfel incat tu intri in posesia piesei comandate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Exista si varianta de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal aceasta curea transmisie miniincarcator Bobcat S630. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Piesa cu care o inlocuiesti pe cea defecta are nevoie de un montaj corect. Daca iti doresti durata lunga de functionare respecta sfaturile noastre precum si indicatiile producatorului si permite doar interventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice

• 142 de dinti, dispusi pe 4 randuri
• Lungime: 1720mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura