Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 610
Cod produs
LBXYOGI9-RA
Out Of stock
Descriere
Pentru a preveni intrarea unor contaminanti in ansamblul cilindrului si in sistemul hidraulic, pe partea exterioara a chiulasei sunt montate garnituri de etansare (cunoscute si sub denumirea de kit garnituri). Acest kit garnituri miniincarcator Bobcat 610 este un ansamblu format din garnituri de etansare:

• perfecte pentru etansarea cilindrului hidraulic
• realizate strict pentru miniincarcatoare!

Atunci cand vechiul tau set de garnituri a obosit, te invitam sa il achizitionezi pe cel propus de noi, direct din depozitul nostru! Afla acum ce solutii faine iti ofera specialistii nostri si beneficiaza de consultanta tehnica gratuita! Cei mai implicati si priceputi oameni din echipa noastra iti sugereaza sa iti indrepti atentia catre acest articol de top, care te va surprinde cu durabilitatea sa!

Un kit garnituri miniincarcator Bobcat 610 este o solutie optima!
Pentru ca tu sa lucrezi fara stres cu utilajul pe care il detii, este musai sa ai acces la piese de schimb si consumabile de succes! Propunerea noastra de acum asigura etansarea cilindrului hidraulic si iti garanteaza durabilitatea!

Alaturi de tine, pas cu pas!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Certificatul de garantie al unui produs iti ofera confort si timp! Timp pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta! Acest kit garnituri miniincarcator Bobcat 610 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat 610 este ceea ce cautai? Excelent! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand acest produs pe site-ul nostru!

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesele nu au fost amplasate corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al afacerii tale!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura