Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 540
Cod produs
M8G0LRD1-RA
Out Of stock
Descriere
Acest kit garnituri miniincarcator Bobcat 540 va oferi suportul sau vehiculului tau, pentru ca acesta sa ruleze ca la prima tinerete! Iti prezentam, chiar acum, acest kit rezistent, cu caracteristici impresionante, intre care enumaram durabilitatea si fiabilitatea. Mai mult, articolul nostru se afla acum la o super oferta.

Poti sa fii sigur ca atunci cand optezi pentru kitul propus de noi vei gasi ca acesta este de o compatibilitate perfecta cu utilajul tau si de o rezistenta incredibila!

Stii care sunt tipurile de etansare hidraulica? Principalele categorii de etansari hidraulice sunt:

• pozitive
• nepozitive in functie de aplicatia (statica/dinamica) cu care sunt utilizate.

Garniturile pozitive nu permit nicio scurgere. Dar, garniturile nepozitive creeaza unele scurgeri interne. Garniturile statice sunt folosite intre partile de imperechere care nu au nicio miscare relativa.

Un kit garnituri miniincarcator Bobcat 540 este varianta perfecta!
Pentru ca tu sa lucrezi fara stres cu utilajul pe care il detii, este musai sa ai acces la piese de schimb si consumabile de succes! Propunerea noastra de acum asigura etansarea cilindrului hidraulic si iti garanteaza durabilitatea!

Un produs de marca te va duce departe!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Certificatul de garantie al unui produs iti ofera confort si timp! Timp pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta! Acest kit garnituri miniincarcator Bobcat 540 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat 540 este varianta dorita? Excelent!
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand acest produs pe site-ul nostru!

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesele nu au fost amplasate corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al afacerii tale!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura