Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat 530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 530
Cod produs
92KQTPWY-RA
Out Of stock
Descriere
Articolul pe care il prezentam acum este un rezultat excelent al tehnologiei avansate de astazi, executat exceptional, avand la baza cele mai bune materiale! Intreaba-ne, afla toate informatiile, asigura-ti fiecare miscare, alege acest kit garnituri miniincarcator Bobcat 530 fabricat in una dintre cele mai cunoscute si respectate uzine din intreaga lume.

Cilindrii hidraulici depind de etansari pentru a inchide golurile dintre diferitele componente ale cilindrului, cum ar fi:

• pistoanele
• alezajul cilindrului pentru performanta optimizata a sistemului.

Aceste etansari sunt de asteptat sa mentina presiunea hidraulica, asa incat garniturile trebuie sa reziste la intervale largi de temperatura si sa fie compatibile cu fluidele hidraulice. Kitul nostru este compus din elemente rezistente, fiind un produs premium, realizat din materiale de cea mai buna calitate, la standarde de top, astfel incat utilajul tau sa functioneze impecabil, iar tu sa fii perfect multumit de alegerea facuta.

Un kit garnituri miniincarcator Bobcat 530 este unul de top!
Pentru ca tu sa lucrezi fara stres cu utilajul pe care il detii, este musai sa ai acces la piese de schimb si consumabile de succes! Propunerea noastra de acum asigura etansarea cilindrului hidraulic si iti garanteaza durabilitatea!

Un pachet de servicii gold!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Certificatul de garantie al unui produs iti ofera confort si timp! Timp pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta! Acest kit garnituri miniincarcator Bobcat 530 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat 530 este kitul de etansare cautat? Excelent! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand acest produs pe site-ul nostru!

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesele nu au fost amplasate corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al afacerii tale!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura