Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic miniincarcator Bobcat T870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T870
Cod produs
K4EQMX78-SC
Out Of stock
Descriere
Acest senzor presiune ulei hidraulic Bobcat T870 este la noi in depozit. Prin insasi denumirea ei descoperim o piesa speciala care are un rol aparte. Ea este arbitrul motorului in meciul sau cu restul echipei. Daca scade nivelul uleiului, fluiera. Daca exista scurgeri, fluiera. Daca se incinge meciul, fluiera. Trebuie sa-l ai si tu, altfel echipa Bobcat T870 poate pierde partida. O gasesti la noi. E perfect pregatita sa conduca ostilitatile de pe teren.

Suntem in plina epoca a digitalizarii. Privim uimiti la TV cum oamenii se apropie de planeta Marte si cine stie ce mai urmeaza. Poti vorbi video cu cei dragi de pe o gramada de aplicatii la orice distanta in lume, unde acum 30 de ani, asteptai centralista sa iti faca legatura in cateva ore.
Si cate si mai cate se intampla minunat pe lume dar ce te faci cand utilajul tau terestru se poticneste din cauza unui senzor. Descoperi ca nu te ajuta nici Microsoft, nici NASA, nici Meta. Descoperi ACN. Ne suni, aflam despre ce este vorba, trimitem piesa si se rezolva. Stiinta poate merge mai departe, noi avem ceva treaba.

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat T870 daca vrei performanta!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul complex al motorului utilajului tau. Ca orice alta componenta de la nivelul motorului, si senzorul de presiune poate sa se defecteze intr-un anumit moment si sa fie nevoie sa fie reparat. Necunoasterea semnelor care ne pot indica defectiunea acestui senzor poate duce la scaderea nivelului de ulei, o problema care poate avea implicatii extrem de grave la nivelul motorului. Deci, mare grija la semne. Nu e matematica, le recunosti usor.

Cere o oferta, primesti chiar mai mult!
Desigur, poti face o comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Totusi, daca iti trebuie mai mult, apeleaza la consilierii nostri tehnici. Simpatici si smart. Iti vor da detaliile necesare sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Aici nu exista nu se poate. Intreaga consultanta este gratuita.

Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, acest senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat T870 este o piesa rezistenta la conditii deosebite. Totusi, vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Acest senzor presiune ulei hidraulic miniincarcator Bobcat T870 trebuie sa ajunga la tine. Ne ocupam responsabil de acest lucru. Poti ridica produsul direct de la depozit. Sau iti putem expedia piesa cu curieratul rapid si ajunge in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Un utilaj bun poate fi reparat cu o piesa buna doar de un mecanic bun. Pe langa piesa, noi iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e gata.

Specificatii tehnice

• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura