Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic miniincarcator Bobcat T770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T770
Cod produs
MBSAL1K3-SC
Out Of stock
Descriere
Putem sa iti vorbim ore in sir despre acest senzor presiune ulei hidraulic Bobcat T770. Colegii mei consultanti isi cunosc bine meseria. Stim insa ca uneori nu ai timp sau poate dispozitie sa te intinzi la vorba, iar noi respectam asta.

Deci ne putem limita doar la informatia relevanta pentru tine, adica: piesa este originala, pretul ei este excelent, o livram in maxim 24 de ore si, la nevoie, asiguram si montajul ei. Nu trebuie decat sa o soliciti. Telefonic sau in scris. Suntem prezenti.

Stim ca unor clienti care isi aduc in parc utilaje noi le este teama sa le puna la treaba la capacitate maxima. Utilajul e nou, e cute, parca ti-e mila. Nu e tocmai ok. Ele sunt construite ca sa lucreze din plin, in conditii grele sau in medii necontrolate. Asadar, dati-le de lucru, nu se vor supara. Vor lucra indelung, iar presiunea termenelor si a oamenilor nu le sperie. Iar daca, cumva, cateodata, le mai pica o piesa sau alta, asta sa fie ultima problema. Suni la noi si, in maxim 24 de ore, piesa defecta este inlocuita. Iar utilajul va fi la fel ca in prima zi.

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat T770 - utilajul tau merita cele mai bune produse de pe piata!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul complex al motorului utilajului tau. Ca orice alta componenta de la nivelul motorului, si senzorul de presiune poate sa se defecteze intr-un anumit moment si sa fie nevoie sa fie reparat. Necunoasterea semnelor care ne pot indica defectiunea acestui senzor, pot duce la scaderea nivelului de ulei, o problema care poate avea implicatii extrem de grave la nivelul motorului. Deci, mare grija la semne. Nu e matematica, le recunosti usor.

Cere o oferta, primesti chiar mai mult!
Desigur, poti face o comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Totusi, daca iti trebuie mai mult, apeleaza la consilierii nostri tehnici. Simpatici si smart. Iti vor da detaliile necesare sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Aici nu exista nu se poate. Intreaga consultanta este gratuita.

Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, acest senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat T770 este o piesa rezistenta la conditii deosebite. Totusi, vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Acest senzor presiune ulei hidraulic miniincarcator Bobcat T770 trebuie sa ajunga la tine. Ne ocupam responsabil de acest lucru. Poti ridica produsul direct de la depozit. Sau iti putem expedia piesa cu curieratul rapid si ajunge in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Un utilaj bun, poate fi reparat cu o piesa buna doar de un mecanic bun. Pe langa piesa, noi iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e gata.

Specificatii tehnice

• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura