Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat T740

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T740
Cod produs
O3D5XUYG-SC
Out Of stock
Descriere
Este imposibil astazi sa finalizezi clauza cu clauza un contract in industrie sau constructii fara utilaje de cea mai buna calitate. Ele muncesc incontinuu, castiga metru cu metru lupta ta cu termenele si criteriile de calitate pe care ti le cere beneficiarul. Cu acest senzor presiune ulei hidraulic Bobcat T740 aflat la noi in depozit, drumul spre victorie este asigurat. Pentru ca a fost construit cu inteligenta, din cele mai bune materiale, si a strabatut mari si tari ca sa ajunga la noi, iar de aici la tine. Nu avem limite atunci cand ne soliciti. Incearca-ne!

Nu ne consideram doar un simplu depozit. Depozitul nostru nu este, de asemenea, un job. Unul in care venim dimineata, facem o cafea, primim cateva telefoane pe care le rezolvam fara chef, ne mai invartim pe aici si plecam acasa seara, grabiti si fara memorie. Ce stim sigur este ca depozitul nostru cuprinde o parte din sufletul nostru. Adica este plin de energie, este entuziast si gata sa mute muntii. Vino alaturi de noi. Investesti cu sufletul.

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat T740 - elementul in care merita sa investesti!
Este bine sa stii ca, atunci cand cantitatea de ulei din carter (baia de ulei) este insuficienta, exista riscul sa apara defectiuni majore la motor. Majoritatea componentelor auto sunt realizate in asa fel incat sa functioneze pentru a mentine nivelul corespunzator de ulei, dar si o presiune adecvata a acestuia. De aceea, e bine ca dimineata, inainte de inceperea lucrului sa masori nivelul uleiului. Iti ia cateva secunde.

Defectiunile se pot agrava daca astepti ziua de maine! Contacteaza-ne!
Fiecare client primeste serviciul nostru gratuit de consultanta, insa avem grija sa nu oferim sfaturi standard, pentru ca problemele nu sunt standard. Fiecare utilaj are propriul lui complex de componente. Fiecare piesa are propriile sale caracteristici. Fiecare problema are nevoie de propria ei solutie. Mergem oricat de adanc e nevoie in amanuntime si finalizam cu succes operatiunea.

Este reconfortant sa gasesti din prima o piesa de schimb de o calitate atat de buna, care detine si toate actele care o certifica! Asa se intampla si atunci cand vorbim despre acest senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat T740. Avem toate documentele sale. Inclusiv o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pe 6 luni. Ne-am gandit la toate.

Odata ce ai gasit piesa de schimb de care ai nevoie, poti plasa o comanda. In secunda in care primesti confirmarea, noi incepem deja demersurile pentru livrare. Senzorul va ajunge la tine in aproximativ 1 zi lucratoare. Daca vrei sa ridici chiar tu produsul de la sediul nostru, nu uita ca ne gasesti de luni pana vineri la depozitul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Printre colaboratorii nostri se numara o serie de mecanici cu o vasta experienta. Te poti folosi de serviciile lor pentru montajul senzorului la fata locului. De asemenea, daca e nevoie, te putem ajuta rapid cu un atelier mobil pentru reparatii mai complexe, eventual chiar o revizie generala. Nu trebuie decat sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru a afla cum poti beneficia de acest serviciu.

Specificatii tehnice

• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura