Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic miniincarcator Bobcat T550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T550
Cod produs
E6ZAQSVC-SC
Out Of stock
Descriere
Fara indoiala ca beneficiarii tai iti pretind lucrari de calitate. Ca sa reusesti ai nevoie de utilaje perfect functionale. Iar cand acestea ajung in momentul in care trebuie sa le asiguri schimbul de piese, trebuie neaparat sa o faci cu produse de calitate.
Acest senzor presiune ulei hidraulic pentru Bobcat T550 aflat la noi in depozit este fara indoiala unul de calitate. L-au cerut foarte multi si a functionat perfect. Cere-l si tu.

Urmarim permanent tendintele pietei de utilaje industriale si de constructii. Acestea sufera permanente imbunatatiri, inovatii. Devin tot mai complexe si inglobeaza tot mai multa tehnologie inalta. Pe cale de consecinta, si piesele de schimb urmeaza acelasi trend. Nu scapam din ochi nicio modificare. Iar daca tu ai un utilaj de ultima generatie care are nevoie de o piesa de schimb de ultima generatie, sa stii ca o avem. Suna si te vei convinge

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat T550 va face diferenta!
Este bine sa stii ca, atunci cand cantitatea de ulei din carter (baia de ulei) este insuficienta, exista riscul sa apara defectiuni majore la motor. Majoritatea componentelor auto sunt realizate in asa fel incat sa functioneze pentru a mentine nivelul corespunzator de ulei, dar si o presiune adecvata a acestuia. De aceea, e bine ca dimineata, inainte de inceperea lucrului, sa masori nivelul uleiului. Iti ia cateva secunde.

Un singur apel si e ca si rezolvat!
Fiecare client primeste serviciul nostru gratuit de consultanta, insa avem grija sa nu oferim sfaturi standard, pentru ca problemele nu sunt standard. Fiecare utilaj are propriul lui complex de componente. Fiecare piesa are propriile sale caracteristici. Fiecare problema are nevoie de propria ei solutie. Mergem oricat de adanc e nevoie, in amanunt, si finalizam cu succes operatiunea.

Este reconfortant sa gasesti din prima o piesa de schimb de o calitate atat de buna care detine si toate actele care o certifica! Asa se intampla si atunci cand vorbim despre acest senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat T550. Avem toate documentele sale. Inclusiv o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pe 6 luni. Ne-am gandit la toate.

Odata ce ai gasit piesa de schimb de care ai nevoie, poti plasa o comanda. In secunda in care primesti confirmarea, noi incepem deja demersurile pentru livrare. Senzorul va ajunge la tine in aproximativ 1 zi lucratoare. Daca vrei sa ridici chiar tu produsul de la sediul nostru, nu uita ca ne gasesti de luni pana vineri la depozitul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Printre colaboratorii nostri se numara o serie de mecanici cu o vasta experienta. Te poti folosi de serviciile lor pentru montajul senzorului la fata locului. De asemenea, daca e nevoie, te putem ajuta rapid cu un atelier mobil pentru reparatii mai complexe, eventual chiar o revizie generala. Nu trebuie decat sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru a afla cum poti beneficia de acest serviciu.

Specificatii tehnice

• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura