Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic miniincarcator Bobcat S850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S850
Cod produs
HJVPI3MZ-SC
Out Of stock
Descriere
Unul din consilierii nostri a primit un telefon. Era un client nou. Auzise de noi de la alt client mai vechi. Cauta un senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S850. Consilierul nostru i-a multumit mai intai ca a avut incredere sa ne caute. Apoi i-a dat toate informatiile necesare. Cam asa poate arata o zi normala de lucru. Care se incheie cu satisfactia ca problema clientului a fost rezolvata. Si cu promisiunea ca, la urmatoarea ocazie, va suna direct aici. Va puteti baza pe noi. Suntem aici, problema este rezolvata.

Nu este nicio licoare magica. Nici macar o reteta straveche purtata secol dupa secol de cine stie ce initiati. Secretul este de fapt unul cunoscut de toata lumea. Acesta este sa iti cunosti foarte bine clientii si parcurile lor de masini industriale. Sa fii permanent informat cu noutatile de pe piata pieselor de schimb si sa imparti tot ce ai aflat cu ei. Sa fii in forma pentru ei, sa le anticipezi nevoia si sa o rezolvi. Pe scurt, sa fii profesionist. Sa fii ACN.

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S850 este suparat, stii cum iti dai seama?
• Nivelul scazut al uleiului
• In motor ai pus alt ulei decat cel indicat de producatorul utilajului
• Nu faci reviziile la timp, uleiul este foarte vechi, filtrul de ulei imbacsit
• Senzorul de presiune al uleiului este defect
• Pompa de ulei este defecta
• Rulmenti uzati sau distrusi

Consult gratuit de la specialistul Aumadoare!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegilor mei specialisti le mai spunem si “doctorul Aumadoare”, pentru ca au leac la orice afectiune a utilajului tau. Si nu ai nevoie de programare si nici de numar de ordine. Trimitere? Nici atat. Vreo pila ca sa intri peste rand. Nici vorba. La noi, cum apari, cum te preluam. Utilajul ti-l vindecam.

Se intampla foarte rar, dar si cand te loveste… nu-i bai! Poti avea incredere maxima in acest senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat S850 cumparat de la noi. Si vom intari calitatea piesei tale cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Nu-ti face griji cu livrarea. E ca si cum am face-o noi personal. O efectuam in conditii maxime de siguranta a coletului. Apelam la cele mai bune servicii de curierat. Cu noi nu le merge. In mod cert primesti piesa in maxim 24 de ore oriunde in Romania. Poti face plata la primire. Da-ne un semn cum doresti sa facem. Utilizeaza pentru economie de timp datele din contact . Restul vine de la sine.

Daca tii la utilajul tau, fa-o cum trebuie. Da-i ce-i mai bun si el iti va da ce are mai bun. Iar cand vine vremea unei revizii nu-l lasa pe mana unor macelari. Chiar daca incep ambele cu litera ‘m’, mecanicul e altceva. E cel care va trebuie. La nevoie gasim noi unul. Lucreaza dupa carte.

Specificatii tehnice

• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura