Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic miniincarcator Bobcat 330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 330
Cod produs
4HLWDYR1-SC
Descriere
Vine ziua cand trebuie sa verifici motorul utilajului tau. Plin de ulei pana la coate ai o nedumerire. Nivelul este foarte scazut si totusi senzorul nu ti-a semnalizat nimic. E clar, ai nevoie de un senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S330. Cel montat si-a incheiat misiunea si trebuie inlocuit. Avem exact ce iti trebuie. Fiecare minut te costa. Nu trebuie decat sa ridici telefonul si sa ne suni la unul din numerele afisate. Iar noi vom face in asa fel incat piesa sa ajunga la tine imediat. In 24 de ore de la apel.

In sectorul industrial sau in constructii intalnesti tot soiul de situatii pline de neprevazut. Este ca in casa surprizelor, cand crezi ca ai strabatut-o, mai apare una. Apoi mai apare una. Sigur, una este un parc de distractii si alta este un parc de masini industriale. Totusi, au ceva in comun. Si anume faptul ca nu e fun sa te duci acolo singur. Ce farmec are distractia intr-un roller coaster, daca ocupi o cabina singur. Si ce rezultate poti sa ai daca parcul tau de masini nu are un back up permanent pentru situatiile neprevazute.
Pentru parcul de utilaje suna la noi. Suntem partenerul de care ai nevoie. Ok, daca nu ai partener si pentru tiribomba, venim si acolo. Mergem pana la capat.

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S330 - nu-l scapa din ochi!
Atunci cand intervine o defectiune, o sa apara probleme cu citirile parametrilor uleiului de motor. Atunci cand parametrii nu se incadreaza in standarde, la bord se va aprinde un martor luminos. Este bine sa se intervina cat mai urgent pentru a schimba senzorul defect, pentru a nu afecta citirile ulterioare ale uleiului de motor. Este o piesa careia nu ii plac culorile aprinse.

Pune degetul pe codul de produs si da-ne un semn!
Informatia inseamna putere. Iar puterea nu sta in muschi, ci in inteligenta care ii pune la treaba. Apeleaza, asadar, la noi ori de cate ori ai nelamuriri sau doresti sa afli ceva despre o piesa sau despre un issue legat de functionarea utilajului tau. Echipa noastra de consultanti iti va oferi toate informatiile si asistenta. Desigur, gratuit. Just call us!

Micul senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat S330 tuseste? Bipaie cu rosu din toate incheieturile? Nu este nimic, trimitem inlocuitor. Unul absolut nou. Si pentru o si mai mare siguranta, vom pune in pachet si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Maximizam eficienta pe toate palierele activitatii noastre. Inclusiv pe cel de livrare. Care este ultra rapida. Trimitem piesa dorita in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poate ajunge la tine rapid, azi sau maine. Sau o poti ridica de la depozit, cum ti-e mai bine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Mai departe ne ocupam noi.

Vom ajunge si la montaj. Nu incerca acasa ce vezi la televizor sau pe youtube. Aceia sunt specialisti. Tu, de multe ori, nu. Cauta neaparat unul de talia aceea ca sa iti asigure montajul. Daca ne soliciti iti gasim noi. Sigur cunoastem unul la tine in zona. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice

• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura