Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat A770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A770
Cod produs
XR9SN6IV-SC
Out Of stock
Descriere
Acest senzor presiune ulei hidraulic Bobcat A770 este una din miile de piese pe care le gasesti permanent in depozitul nostru. Nu ne-a scapat ca ne-ai ales ca prima optiune in alegerile tale de achizitie a pieselor de schimb pentru utilajele tale. Si facem tot ce putem mai bine ca sa nu te dezamagim. Te sfatuim smart, iti recomandam piesa potrivita, o livram in maxim 24 de ore si, la nevoie, iti trimitem si mecanic. Lipseste ceva?

Ne-am propus de la inceput sa fim o prezenta activa in parteneriatul cu tine. Desi facem lucrurile repede, noi nu ne grabim. Avem grija la detalii, stim ca esti atent la servirea noastra. Si mai stim ca nu te intereseaza doar piesa aceasta de schimb, ci si de unde o cumperi. Te interesezi daca oamenii sunt seriosi, daca au review-uri negative, daca pun in colet ceea ce spun ca vor pune in colet. Suntem pregatiti pentru gradul tau ridicat de selectie, avem atuuri puternice care ne recomanda. Mai poftiti si altadata, suntem la fel de bucurosi sa va servim.

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat A770 are si el viata!
Ca orice alta componenta de la nivelul motorului, si senzorul de presiune poate sa se defecteze si va avea nevoie sa fie reparat. Necunoasterea semnelor care ne pot indica defectiunea acestui senzor pot duce la scaderea nivelului de ulei, o problema care poate avea implicatii extrem de grave la nivelul motorului. Deci spune-i operatorului utilajului tau sa stea cu ochii pe beculete. Uneori ele spun lucruri importante.

Teamwork si serviciul gratuit de consultanta!
Te-ai gandit vreodata ca noi si cu tine facem parte din aceeasi echipa? Pentru ca tu esti colegul care ne cere informatii iar noi suntem colegii care ti le ofera pe cele mai bune. Fiind colegul nostru, vei avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si chiar de interventii la fata locului, daca strigi dupa ele. Indiferent in ce parte a tarii te afli. Bate palma, colega, am rezolvat si problema asta!

Acest senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat A770 cumparat de la noi va sosi la tine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu pentru noi. Intreaba-ne intotdeauna despre ea ca totul sa fie in regula

Cine bate noaptea la fereastra mea / eu sunt draga, curierul, eu cu piesa ta. Facem din aceasta etapa in care tu astepti cu sufletul la gura piesa comandata, un cantec din folclor. Adica scurt si foarte placut. Suntem intr-o dispozitie fantastica si iti transmitem si tie. Lucram entuziasti ca sa fie bine. Spune-ne cum doresti sa iti livram produsul utilizand datele din contact . Si vine pe ritmul muzicii.

Montarea unei piese de schimb nu e un lucru atat de simplu. Nu este o jucarie pe care o poti strica pentru ca iti cumpara mami alta. Asadar, nu-ti lasa utilajul pe mainile vreunui amator de tipul “lasa, bre, ca stiu eu cum”. Cauta un specialist recunoscut la tine in comunitate. Sau, la nevoie, iti recomandam noi unul. Care nu se joaca.

Specificatii tehnice

• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura