Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic miniincarcator Bobcat 864

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 864
Cod produs
TISZHLDQ-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai comandat acest senzor presiune ulei hidraulic Bobcat 864 de la noi, e timpul sa incepi sa te gandesti la altele, pentru ca problema utilajului tau e ca si rezolvata. Prin consultantii nostri mergem direct in inima motorului si il scanam cu ochii mintii. Tu ne spui simptomele si ei iti spun de unde vin. Unde punem noi mana, acolo e pace si sanatate mecanica. Ai incredere in specialistii nostri tehnici, ei sunt alfa si omega pieselor de schimb. Noi mai putem vorbi aici, important e ca utilajul tau lucreaza din nou. Iti place?

Ratiunea noastra de a fi este sa iti stam intotdeauna alaturi. Nu neaparat la bine, pentru ca acolo, stii si tu, se inghesuie multi, ci mai ales la greu cand, brusc, toata lumea devine uber busy. Noi ne respetam partenerii pentru ca avem o misiune si avem valori la care tinem. Suntem operativi, suntem profesionisti si, cel mai mult, suntem cei in care ai incredere. Cu noi mergi oriunde fara sa iti fie teama. Nu suntem perfecti, dar avem ambitii mari. Gandim proactiv si asta se va transmite si utilajului tau. Priveste-l cum trage.

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat 864 disponibil in depozitul nostru!
In cazul in care cantitatea de ulei din carter (baia de ulei) este insuficienta, exista riscul sa apara defectiuni majore la motor. Majoritatea componentelor auto sunt realizate de asa maniera incat sa functioneze pentru a mentine nivelul corespunzator de ulei, dar si o presiune adecvata a acestuia. Trebuie doar un pic de grija si totul va merge ca uns.

Vrei o minune?
Nu este pe toate drumurile, dar in mod cert gasesti una la noi. Mai exact la echipa noastra de consultanti tehnici. Care fac o adevarata magie cu haitele neimblanzite de informatii. Ei le dreseaza, le ordoneaza si le pun sa lucreze pentru tine. Nu crezi? Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Acest senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 864 cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Ascunsa intr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai renumite servicii de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact . Restul vine de la sine.

Montarea unei piese de schimb este un proces destul de minutios. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi in materie de mecanica. Asadar cand iti parvine piesa, apeleaza doar la un specialist din domeniu, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice
• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura