Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru motor Kubota D722

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota D722
Cod produs
3TPFKBM1-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de bobina oprire motor Kubota D722 este utilizata pentru a intrerupe alimentarea cu combustibil a motorului atunci cand contactul este oprit. Solenoidul de oprire, asa cum i se mai spune acestei bobine, se potriveste in pompa de distributie a motorinei. Cand solenoidul este pornit, pistonul trage supapa care permite trecerea combustibilului.

Cand vine vorba de piese de schimb potrivite si durabile pentru utilaje, trebuie sa ai incredere in echipa noastra de specialisti pentru a obtine rapid piesa de schimb perfect compatibila pentru toate vehiculele tale. Iti garantam ca vei primi, astfel, articole care au fost proiectate, testate si fabricate pentru a functiona cel mai bine in orice stare si in orice mediu.

O bobina oprire motor Kubota D722 este o piesa de top!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul imens al utilajului tau. Doar acest solenoid poate opri motorul rapid si in siguranta, prin inchiderea circuitului de alimentare.

Consultanta gratuita este un atu!
Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora! Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Aceasta bobina oprire motor pentru motor Kubota D722 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! Electrovalva Kubota D722 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Recomandam foarte ferm sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur elementele!

Specificatii tehnice
• Se leaga pe un singur fir
• Se fixeaza in 2 gauri alungite, de 7mm fiecare, aflate la 30mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura