Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vas expansiune pentru miniincarcator Bobcat T180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T180
Cod produs
V1OF48SM-RA
Out Of stock
Descriere
Vasul de expansiune te ajuta si sa stii tot timpul nivelul lichidului de racire! Iti recomandam sa il verifici bine, cel putin o data pe luna. Daca tot verifici nivelul lichidului de racire, deschide capacul si verifica si ca lichidul de racire sa fie curat, sa nu existe urme de ulei sau spuma.
Un astfel de vas expansiune miniincarcator Bobcat T180 te va surprinde cu durabilitatea sa! Nu mai traim vremurile in care orice putea fi reparat cu ajutorul diferitelor improvizatii.

Acum ni se cere sa fim in top. Ei bine viata a evoluat, s-au dezvoltat enorm ramurile tehnologiei, atat incat in zilele acestea in care presiunea de a fi in top este uriasa, singura varianta este sa investesti top!

Un vas expansiune miniincarcator Bobcat T180 este un articol durabil!
O astfel de componenta este vitala in angrenajul imens al utilajului tau. Ea primeste surplusul de lichid de racire din sistem creat in urma incalzirii. Are, asadar, rolul de a compensa cantitatea de lichid de racire pierduta din sistem. Mai mult, are si rolul unui indicator al nivelului lichidului de racire.

Serviciile conexe sunt sansa ta!
Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Acest vas expansiune pentru miniincarcator Bobcat T180 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest vas expansiune miniincarcator Bobcat T180 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• Fara buson;
• Dimensiuni: 320 x 130 x 100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura