Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact pornire cu cheie pentru compactor Bomag BPR 40/45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag
Cod produs
TA25W4JE-RA
Out Of stock
Descriere
Un contact pornire cheie Bomag BPR 40/45 iti promite ca orice dificultati in a porni motorul vor fi de domeniul trecutului. Componenta a fost realizata din cele mai durabile materiale, in uzine recunoscute pe intreg mapamondul. Daca te confrunti cu probleme cu contactul vehiculului pe care il administrezi, noi te putem ajuta. Apeleaza-ne, chiar in aceste momente, si afla toate detaliile tehnice ale componentei, cat si gradul de compatibilitate dintre aceasta si vehiculul tau!

Noi ne dam seama cat de importanta poate fi alegerea unei piese pentru utilajul tau. Cate caracteristici sunt de luat in calcul. Cum ar fi durabilitatea piesei, pretul, usurinta la montaj. De aceea iti recomandam acest contact de pornire extra rezistent, realizat special pentru compactorul de care dispui.

Un contact pornire cheie Bomag BPR 40/45 este un articol fiabil!
O astfel de componenta este scanteia ce da viata intregului angrenaj. Este, daca vrei, un comutator din sistemul de control al unui vehicul care activeaza principalele sisteme electrice ale acestuia, inclusiv „accesoriile” electrice.

Alaturi de tine, pas cu pas!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un contact pornire cheie Bomag BPR 40/45 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest contact pornire cu cheie pentru compactor Bomag BPR 40/45 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• 10 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura