Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact pornire cu cheie JCB 701/45500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
QV9DWC2G-RA
Out Of stock
Descriere
Daca intampini orice fel de probleme la incercarea de a scoate sau a manevra cheia in contactul vechi al utilajului tau, noi avem solutia pentru tine: acest contact pornire cu cheie JCB 701/45500 este de cea mai buna calitate si te asteapta pe rafturile depozitului nostru! Dificultatile in manevrarea cheii in contact se pot datora blocarii coloanei de directie, dar pot fi si semnele care te atentioneaza ca e timpul pentru o componenta noua.

Te sfatuim sa incerci sa misti volanul stanga-dreapta, pana cand simti ca face „clic” intr-o pozitie de deblocare. Acum ar trebui sa poti scoate cheia din contact. Cel mai simplu si mai sigur mod de a inlocui un contact este sa iti duci vehiculul la un atelier de reparatii sau la un dealer de masini noi si sa rogi personalul specializat sa iti inlocuiasca contactul.

Un contact pornire cu cheie JCB 701/45500 este un produs sigur, perfect compatibil!
O astfel de componenta este scanteia ce da viata intregului angrenaj. Este, daca vrei, un comutator din sistemul de control al unui vehicul care activeaza principalele sisteme electrice ale acestuia, inclusiv „accesoriile” electrice.

Servicii complexe la dispozitia ta!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un contact pornire cheie JCB 701/45500 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest contact pornire JCB 701/45500 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• 10 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura