Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact pornire cu cheie Fiat-Kobelco 85804674

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco
Cod produs
WXE5QZ2A-RA
Out Of stock
Descriere
Te sfatuim cu fermitate sa intervii rapid si sa inlocuiesti contactul tau vechi cu unul modern si performant! Un astfel de sistem este si acest contact pornire cheie Fiat-Kobelco 85804674 care te asteapta pe rafturile depozitului nostru! Un contact de pornire uzat poate intrerupe alimentarea cu energie a electronicii vehiculului. Acest lucru poate provoca simptome precum lumini palpaitoare de bord si accesorii care nu mai functioneaza pentru moment.

Ai putea sa intampini probleme si in ceea ce priveste demarorul care nu se mai roteste. Daca intorci cheia si nu se intampla nimic, exista sansa ca articolul tau vechi sa nu inchida circuitul. Acest lucru ar putea opri alimentarea de la baterie la motorul de pornire. Poti testa acest lucru vazand daca alte accesorii din vehicul functioneaza. Cand cheia este in pozitia pornit, vezi daca alte elemente electrice functioneaza.

Un contact pornire cheie Fiat-Kobelco 85804674 este un produs sigur, perfect compatibil!
O astfel de componenta este scanteia ce da viata intregului angrenaj. Este, daca vrei, un comutator din sistemul de control al unui vehicul care activeaza principalele sisteme electrice ale acestuia, inclusiv „accesoriile” electrice.

Servicii complexe la dispozitia ta!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un contact pornire cu cheie Fiat-Kobelco 85804674 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest contact pornire Fiat-Kobelco 85804674 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• 10 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura