Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa hidraulica Caterpillar 247-7867

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Cod produs
PA6RMIQ1-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa hidraulica Caterpillar 247-7867 este un produs de calitate exceptionala. Un produs fara de care utilajul tau nu ar putea functiona in parametri optimi! Un produs fiabil, rezistent si de incredere, care te asteapta pe rafturile depozitului nostru! Pentru ca fluidul sa fie in miscare, presiunea trebuie sa fie absolut cea mai mare la pompa - mereu.

Presiunea va creste mult, intrucat trebuie sa depaseasca rezistenta din aval, iar daca nu ar porni de la pompa, lichidul s-ar deplasa inapoi.
Cu alte cuvinte, inima utilajului tau este pompa hidraulica. Este in mainile tale decizia de a-i face un transplant rasunator! Alege produsul nostru si observa cu uimire noile potente exprimate de utilajul tau in timpul exploatarii!

O pompa hidraulica Caterpillar 247-7867 este un articol uimitor!
Este limpede ca buna ziua: utilajul tau nu poate rula fara o pompa hidraulica in perfecta stare, aceasta avand un rol extrem de important! Ea transforma energia, dintr-una din formele sale mecanice, in forma de energie hidraulica, in scopul transportarii fluidului care primeste energia utila.

Produse excelente, servicii de top!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

O pompa hidraulica Caterpillar 247-7867 vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante! O pompa hidraulica Caterpillar 247-7867 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• Lungime: 320 mm
• Latime: 300 mm
• Inaltime: 170 mm
• Greutate: 24.1 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura