Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniincarcator Bobcat 763

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 763
Cod produs
IANOVUPQ-RE
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de acest alternator miniincarcator Bobcat 763 pentru utilajul pe care il detii! Fiecare piesa de schimb, din depozitul nostru, a fost prelucrata cu grija, atentie si precizie, fiind folosite materiale de calitate si rezistente. Piesele noastre de schimb sunt adeptele succesului! Puternice, performante, rezistente si curajoase, aceste piese de schimb vor trece, cu brio, de orice provocare, oferindu-i utilajului plus valoare. Diferentele, dintre piesele de schimb la o calitate superioara si cele la una indoielnica, sunt de la cer la pamant!

Vrei sa afli cat mai multe despre o anumita piesa de schimb sau esti in cautarea unor solutii eficiente si rapide? Avem raspunsuri pentru toate intrebarile tale! Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale, iar echipa noastra iti va raspunde prompt. Mai mult, iti va oferi informatiile de care ai nevoie! Nu trebuie sa iti mai faci griji! Te vom sfatui asa cum stim mai bine. Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!

Calitatea acestui alternator miniincarcator Bobcat 763 nu poate fi contestata!
Piesele de schimb sunt parte componenta a utilajului. Acestea previn aparitia unor probleme ce ar putea incetini modul de lucru al utilajului. Acest model de alternator miniincarcator Bobcat 763 este responsabil de transformarea energiei mecanice, pe care o furnizeaza motorul, in energie electrica. Mai mult, constituie principala sursa de energie pentru diferiti consumatori ai vehiculului, precum:
• Sistemul audio
• Sistemul de climatizare
• Claxonul
• Stergatoarele, etc.

Alaturi de noi, pana si imposibilul devine posibil!
Intrucat tinem la fiecare client ce a ales sa colaboreze cu noi, serviciul de consultanta este gratuit! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii, la unul dintre numerele de telefon afisate pe site. Prin intermediul acestui serviciu gratuit de consultanta, vei beneficia de urmatoarele: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli.

Acest model de alternator miniincarcator Bobcat 763 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. In cazul in care piesa de schimb prezinta o defectiune din fabrica, apeleaza, cu incredere, la garantia acesteia.

Contactandu-ne telefonic sau completand o cerere pe site-ul nostru, acest alternator pentru miniincarcator Bobcat 763 isi va croi drum catre tine. Livrarea se va efectua in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul te preseaza, iti oferim si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici, personal, piesa de schimb.

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Manevrarea corecta a piesei de schimb face diferenta! Au existat fel de fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. Ai grija de utilajul tau!

Specificatii tehnice

• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura