Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare buldoexcavator Fiat Kobelco B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B100
Cod produs
VNARIMPE-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Fiat Kobelco B100 este solutia optima in cazul in care iti doresti sa inlocuiesti pompa uzata de combustibil. Este egala in toate privintele cu varianta originala, dar are un pret scazut. Calitatea materialelor este superioara si asta pentru ca producatorul sau este european. Standardele de calitate au fost respectate in detaliu. Buldoexcavatorul tau se va bucura de o imbunatatire a sistemului de alimentare cu combustibil. In pachetul care contine produsul, vei primi gratuit si un o-ring din cauciuc moale folosit la etansare.

Clientii nostri apreciaza serviciul gratuit de consultanta! La noi au gasit echipa de profesionisti care gaseste si aplica solutii tehnice echipamentelor lor. Se descurca minunat in orice situatie si le pot furniza idei de mentenanta “de milioane”! Vino si tu mai aproape de ACN Piese Utilaje! Suna-ne si descopera ce servicii minunate ti-am pregatit! Cu ajutorul lor, profitabilitatea va intra in vocabularul tau, iar utilajele tale se vor defini prin performanta maxima!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco B100 - o componenta mai ceva ca originalul!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

O asemenea pompa de alimentare pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B100 vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Acest pompa de alimentare Fiat Kobelco B100 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura