Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 445CT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 445CT
Cod produs
RGHDPO8C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case 445CT prezinta toate caracteristicile pompei de combustibil originale. Singura diferenta notabila este cea de pret. Vei plati un pret mult mai mic si in care mai este inclusa si garnitura de la prinderea de blocul motor. Vei putea sa beneficiezi de randament maxim, mai ales ca pompa de motorina este perfect compatibila cu miniincarcatorul tau. Piesa este pe stoc si o putem livra in 24 de ore. Poti sa te convingi de avantajele pe care le prezinta plasand acum o comanda direct pe site sau sunand la numerele afisate.

ACN Piese Utilaje indeplineste toate conditiile si reprezinta partenerul perfect pentru efectuarea mentenantei utilajelor tale. Echipa ACN este alcatuita din specialisti in domeniul utilajelor grele si iti vine in ajutor cu servicii complete de mentenanta, realizata ca la carte. Astfel, echipamentul tau va ramane in stare excelenta de functionare mai mult timp, iar lucrarile tale nu vor suferi intreruperi din cauza defectiunilor survenite. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Pompa de alimentare Case 445CT - programeaza si un montaj profesionist!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

O asemenea pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 445CT vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! O pompa de alimentare Case 445CT este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura