Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 450CT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 450CT
Cod produs
0TMKJ7HU-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case 450CT este prezenta pe raftul depozitului nostru la recomandarea specialistilor. Ei o prezinta ca fiind o piesa extrem de calitativa si care poate lua locul celei originale fara probleme. Este fabricata in Europa si producatorul insoteste produsul de un certificat de garantie si de o garnitura care ajuta la etansarea pompei de combustibil de blocul motor. Ai toate avantajele si siguranta ca pompa va fi perfect compatibila cu miniincarcatorul tau. Livrarea se face in doar o zi lucratoare.

Consultanta gratuita ACN iti ofera posibilitatea de a obtine diverse informatii despre utilajul tau, de a identifica erorile si eventualele disfunctionalitati ale acestuia. De asemenea, iti da oportunitatea de a primi sfaturi pentru a imbunatati parametrii de functionare ai echipamentelor. Cu ajutorul consultantei vei obtine detalii importante legate de componentele utilajelor tale care nu functioneaza corect. Mai mult decat atat, vei fi sfatuit in privinta componentei compatibile cu utilajul.

Pompa de alimentare Case 450CT - nu mai are rivala pe piata!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

O asemenea pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 450CT vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Pompa de alimentare Case 450CT este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura